Volgelaats motorhelm Icon aflt mips jewl sv

Volgelaats motorhelm Icon aflt mips jewl sv

Beginnend op: € 387,14

€ 332,93

-14%
Geniet van sportief rijden in alle veiligheid met de integraal motorhelm Icon aflt mips jewl sv, de keuze van motorliefhebbers.

Niet op voorraad

Beschrijving

Volgelaats motorhelm Icon aflt mips jewl sv

De Icon aflt mips jewl sv integraalhelm is een must-have voor alle motorrijders met een passie voor snelheid en stijl. Deze helm is gemaakt door Icon, een merk dat bekend staat om zijn expertise op het gebied van motorrijden, en is speciaal ontworpen om maximale bescherming en optimaal comfort te bieden tijdens het rijden.

Dankzij de MIPS-technologie biedt deze helm een extra laag bescherming tegen schuine inslagen, waardoor het risico op hoofdletsel bij een ongeval wordt verminderd. Bovendien biedt de lichtgewicht, slijtvaste glasvezelschaal effectieve bescherming terwijl hij comfortabel blijft om te dragen.

Het ontwerp van deze helm is zowel modern als gedurfd, met een opvallende afwerking in edelstaal. Hij is ook uitgerust met een geavanceerd ventilatiesysteem, dat zorgt voor een optimale luchtcirculatie om je koel en droog te houden tijdens je ritten.

Of je nu een fervent circuit- of wegrijder bent, deze Icon aflt mips jewl sv integraalhelm is het ideale accessoire om je motoroutfit compleet te maken. Hij voldoet aan de strengste veiligheidsnormen en is goedgekeurd voor gebruik op de weg. Bovendien is hij verkrijgbaar in verschillende maten voor alle lichaamsvormen.

Kortom, als je op zoek bent naar een motorhelm die prestaties, veiligheid en stijl biedt, kijk dan niet verder dan Icon aflt mips jewl sv. Zet hem dus op en ga in stijl en veiligheid op weg naar je favoriete motoravontuur.

Extra informatie

Merk Icon
Fabrikant SKU 0101-138
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene

U bent misschien ook geïnteresseerd in de volgende producten