Volgelaats motorhelm 4 pk Icon airflite™

Volgelaats motorhelm 4 pk Icon airflite™
Beginnend op: € 356,89
Ga helemaal voor stijl en veiligheid met de Icon Airflite™ 4 pk integraal motorhelm. Ontworpen voor motorliefhebbers.

Niet op voorraad

Beschrijving

Volgelaats motorhelm 4 pk Icon airflite™

De Icon airflite™ 4 horsepower integraalhelm voor motorfietsen van Icon is de ultieme keuze voor liefhebbers van tweewielers die op zoek zijn naar een helm met zowel prestaties als stijl. Deze helm is speciaal ontworpen voor motorrijden en combineert veiligheid, comfort en design perfect.

Het merk Icon staat bekend om zijn hoogwaardige uitrusting en deze helm is daarop geen uitzondering. Hij is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt optimale bescherming bij een ongeval. De lichte, resistente schaal van composietvezel absorbeert schokken om je hoofd effectief te beschermen bij een val. Bovendien voldoet deze helm aan de huidige veiligheidsnormen, zodat je met een gerust hart naaresprit kunt gaan als je met je motor onderweg bent.

Naast de veiligheid onderscheidt de Icon airflite™ 4 horsepower integraal motorhelm zich ook door zijn uitzonderlijke comfort. Dankzij het ergonomische ontwerp past hij zich perfect aan de vorm van je hoofd aan voor een optimale pasvorm. Bovendien zorgt het hypoallergene en antibacteriële binnenwerk ervoor dat je je fris en schoon voelt, zelfs tijdens lange dagen rijden.

Maar wat deze helm echt anders maakt, is zijn unieke, gedurfde ontwerp. Met zijn vier paarden op de helmschaal laat hij duidelijk zien dat hij bij de wereld van het motorrijden hoort. Zijn agressieve, moderne look zal iedereen opvallen op de weg, waardoor je een echte icon motorrijder wordt.

Naast de technische kenmerken biedt de Icon airflite™ 4 horsepower integraal motorhelm ook praktische functies om je rijervaring te verbeteren. Dankzij het ventilatiesysteem kun je de temperatuur in de helm regelen, terwijl het geïntegreerde zonnescherm je effectief beschermt tegen zonnestralen. Bovendien is de helm compatible voorzien van Bluetooth-communicatie, zodat je tijdens het rijden veilig verbonden kunt blijven.

Kortom, de Icon airflite™ 4 horsepower integraalhelm is een must-have keuze voor alle motorliefhebbers. Hij combineert perfect veiligheid, comfort en stijl, voor een ongeëvenaarde rijervaring. Wacht dus niet langer, trakteer jezelf op deze uitzonderlijke helm en ga met een gerust hart op avontuur!

Extra informatie

Merk Icon
Fabrikant SKU 0101-139
Kleur blauw
Kleur Blauw
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene

U bent misschien ook geïnteresseerd in de volgende producten