Volgelaats motorhelm Icon aflt ultrabolt

Volgelaats motorhelm Icon aflt ultrabolt

Beginnend op: € 356,89

€ 296,74

-17%
Ontdek de Icon aflt ultrabolt integraalhelm, perfect voor motorliefhebbers die op zoek zijn naar prestaties en veiligheid.

Niet op voorraad

Beschrijving

Volgelaats motorhelm Icon aflt ultrabolt

De Icon aflt ultrabolt integraal motorhelm is een kwaliteitsproduct voor motorliefhebbers. Deze helm is gemaakt door het bekende merk Icon en is speciaal ontworpen voor liefhebbers van snelheid en adrenaline.

Met zijn unieke, agressieve design zal deze helm niet onopgemerkt blijven op de weg. Hij heeft een lichtgewicht en resistente schaal van ultra polycarbonaat, die optimale bescherming biedt bij een val of impact. De geavanceerde technologie van Icon garandeert effectieve schokabsorptie en een lange levensduur van de helm.

De Icon aflt ultrabolt integraalhelm is ideaal voor motorrijders die stijl en veiligheid willen combineren. De aerodynamica is zorgvuldig bestudeerd om de windweerstand te verminderen en de stabiliteit bij hoge snelheden te verbeteren. Dit vermindert ook de vermoeidheid van de nek tijdens lange ritten.

Voor optimaal comfort is deze helm uitgerust met een hoogwaardig ventilatiesysteem. Meerdere verstelbare luchtinlaten zorgen voor een efficiënte luchtcirculatie en warmteafvoer, wat vooral op warme zomerdagen erg op prijs wordt gesteld.

De Icon aflt ultrabolt integraalhelm voor motorfietsen heeft ook een binnenwerk van hypoallergene stof, speciaal ontworpen om vocht af te voeren en de rijder droog en koel te houden. Bovendien is het binnenwerk uitneembaar en wasbaar voor een perfecte hygiëne.

Op het gebied van veiligheid voldoet deze helm aan de strengste normen voor hoofdbescherming. Hij heeft een kinbandsluiting met dubbele D-gesp, die bekend staat om zijn betrouwbaarheid en sterkte. Je kunt dus met vertrouwen rijden, wetende dat je helm goed vastzit.

De Icon aflt ultrabolt integraalhelm is perfect voor alle soorten motorrijden, zowel op de weg als op het circuit. Hij is ook ideaal voor rijders van extreme sporten zoals stunten of freestyle.

Kortom, de Icon aflt ultrabolt integraalhelm is een topproduct dat de perfecte combinatie van stijl, comfort en veiligheid biedt. Met zijn kwaliteit en geavanceerde technologie is het een must-have keuze voor alle motorliefhebbers. Wacht dus niet langer, rust jezelf uit met het beste en ga met een gerust hart op avontuur met de integraal motorhelm Icon aflt ultrabolt.

Extra informatie

Merk Icon
Fabrikant SKU 0101-1390
Kleur blauw/wit/rood
Kleur Blauw
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene

U bent misschien ook geïnteresseerd in de volgende producten