Volgelaats motorhelm Icon aflt crosslink hv

Volgelaats motorhelm Icon aflt crosslink hv
Beginnend op: € 356,89
Trotseer de wegen in stijl met een integraalhelm van Icon aflt crosslink hv, de essentiële keuze voor motorliefhebbers.

Niet op voorraad

Beschrijving

Volgelaats motorhelm Icon aflt crosslink hv

De Icon aflt crosslink hv integraalhelm is de ideale keuze voor motorrijders met een passie voor snelheid en prestaties. Deze helm van het gerenommeerde merk Icon biedt maximale bescherming en is tegelijkertijd comfortabel en stijlvol.

De Icon aflt crosslink hv helm is ontworpen voor motorliefhebbers en is speciaal ontworpen voor optimale aerodynamica en stabiliteit bij hoge snelheden. De glasvezel helmschaal en het efficiënte ventilatiesysteem garanderen bescherming tegen stoten en een optimale luchtcirculatie voor een comfortabele rit, zelfs bij warm weer.

Dankzij het innovatieve ontwerp past deze helm zich perfect aan de vorm van het hoofd aan en biedt hij een persoonlijke pasvorm voor maximaal comfort. De binnenkussens van memory foam omhelzen de contouren van het gezicht en passen zich aan de morfologie van elke rijder aan, voor een perfecte pasvorm en minder geluid van buitenaf.

Naast zijn comfort en prestaties valt de Icon aflt crosslink hv helm ook op door zijn unieke, gedurfde stijl. Met zijn aerodynamische ontwerp en opvallende graphics is deze helm een echt juweeltje voor motorliefhebbers. Of je nu op de weg of op het circuit rijdt, met deze iconische helm blijf je niet onopgemerkt.

Tot slot is veiligheid een prioriteit voor Icon. De aflt crosslink hv helm heeft een dubbel-D sluitsysteem voor een veilige, betrouwbare pasvorm. Bovendien is hij goedgekeurd volgens de strengste veiligheidsnormen voor optimale bescherming bij impact.

Kortom, de Icon aflt crosslink hv integraal motorhelm is een must-have keuze voor rijders die prestaties, comfort en stijl eisen. Dankzij de uitzonderlijke bouwkwaliteit en het unieke ontwerp is deze helm de ideale metgezel voor al je motoravonturen, zowel op de weg als op het circuit. Dus wacht niet langer, koop de Icon aflt crosslink hv helm en geniet van de ultieme motorervaring.

Extra informatie

Merk Icon
Fabrikant SKU 0101-1407
Kleur zwart/gele fluo
Kleur Zwart
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene

U bent misschien ook geïnteresseerd in de volgende producten