Volgelaats motorhelm Icon airflite™ spaceforce

Volgelaats motorhelm Icon airflite™ spaceforce

Beginnend op: € 356,89

€ 305,26

-14%
Zet je Icon Airflite™ Spaceforce integraalhelm op en ga stijlvol en veilig op pad met je motor dankzij de kwaliteit van Icon.

Niet op voorraad

Beschrijving

Volgelaats motorhelm Icon airflite™ spaceforce

De Icon Airflite™ Spaceforce integraalhelm is het ultieme accessoire voor motorfans. Deze ongelooflijk stijlvolle helm is ontworpen door het beroemde merk Icon, dat bekend staat om zijn hoogwaardige producten en unieke design. Als je een motorliefhebber bent en wilt opvallen op de weg, dan is deze helm echt iets voor jou.

De helm Icon Airflite™ Spaceforce is gemaakt van de nieuwste materialen en biedt maximale bescherming en optimaal comfort. De polycarbonaat schaal is lichtgewicht en duurzaam, terwijl het EPS kinstuk met dubbele dichtheid zorgt voor maximale schokabsorptie bij een botsing. Bovendien zorgt het geavanceerde ventilatiesysteem voor een optimale luchtcirculatie om je koel en comfortabel te houden tijdens je ritten.

Maar wat deze helm echt uniek maakt is zijn gedurfde, futuristische ontwerp. Met zijn felle kleuren en op de ruimte geïnspireerde Spaceforce-patroon zal deze helm niet onopgemerkt blijven op de weg. Hij heeft ook een anticondens en antikras vizier voor optimaal zicht, en een dubbel-D gespsluiting voor een perfecte, stevige pasvorm.

Of je nu een extreme sportrijder bent of een motorrijder in de stad, de Icon Airflite™ Spaceforce helm is de ideale keuze. Hij is goedgekeurd voor zowel weg- als circuitgebruik, waardoor het een veelzijdige helm is voor al je motoravonturen. Bovendien is hij verkrijgbaar in verschillende maten voor elk lichaamstype.

Wacht dus niet langer, koop de Icon Airflite™ Spaceforce integraalhelm en sluit je aan bij de gemeenschap van de meest stijlvolle motorrijders. Het unieke ontwerp en de topprestaties maken hem tot een essentiële keuze voor alle motorliefhebbers. Doe geen concessies aan veiligheid en stijl, kies Icon Airflite™ Spaceforce voor je volgende motorhelm.

Extra informatie

Merk Icon
Fabrikant SKU 0101-141
Kleur blauw/rood
Kleur Blauw
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene

U bent misschien ook geïnteresseerd in de volgende producten