Motorfiets olie ipone self [Grootte 1 L]

Motorfiets olie ipone self [Grootte 1 L]

€ 20,07

€ 12,08

-40%

Only 5 left

Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verzonden in 24 uur

Beschrijving

Motorfiets olie ipone self

2 STROKE TUINMOTOROLIE: SELF OIL is een hoogwaardige halfsynthetische motorolie voor alle soorten machines met 2-taktmotoren. Het is perfect geschikt voor tuingereedschap en is geschikt voor grasmaaiers, kettingzagen, heggenscharen, bosmaaiers en autres elektrisch gereedschap met tweetaktmotor. SELF OIL is de vriend van de tuinier.
BESCHERMING VAN DE MOTOR: SELF OIL is samengesteld om een optimale smering, bescherming en een lange levensduur te garanderen voor de motor van alle 2-taktmachines.
NORMEN: SELF OIL voldoet aan de API TC-normen om een doeltreffende bescherming van uw motor te garanderen, evenals aan de JASO FC-normen om de rookuitstoot te beperken.
OPTIONELE STERRENGEUR: laat een lekkere aardbeiengeur achter in je tuin waar lieveheersbeestjes zeker van zullen houden.
GEBRUIK: het is niet aan te raden om een 4-takt olie in een 2-takt motor te doen omdat het niet op dezelfde manier werkt. Een 2-taktolie moet zich gemakkelijk vermengen metessence, bestand zijn tegen extreme temperaturen en branden zonder afzettingen achter te laten. De olie smeert, door de passage van het mengsel, alleen de zuiger, de drijfstang en de krukas. In een tweetaktmotor worden de versnellingsbak en koppeling gesmeerd door een andere olie dan die welke in de motor wordt gebruikt. Voor een lange levensduur en een soepele werking van je motor raden we je dus aan om de juiste olie te gebruiken.

Extra informatie

Merk Ipone
Fabrikant SKU 2800350
Kleur rood
Kleur Rood
Maat 1 L - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene