Motor crosslaarzen Alpinestars belize drystar®

Motor crosslaarzen Alpinestars belize drystar®

Beginnend op: € 284,65

€ 276,68

Ontdek Alpinestars Belize Drystar® laarzen voor ultieme motorcross prestaties. Ontworpen door het iconische merk.
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 284,65

€ 276,68

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Motor crosslaarzen Alpinestars belize drystar®

Alpinestars belize drystar® motorcrosslaarzen zijn de ultieme keuze voor motorcrossliefhebbers. Deze laarzen zijn ontworpen door het beroemde merk Alpinestars en combineren stijl, comfort en functionaliteit tot in de perfectie.

Dankzij de constructie van volnerfleer en het ademende drystar® materiaal bieden deze laarzen optimale bescherming tegen de elementen en een uitstekend ademend vermogen voor een comfortabele rit onder zelfs de zwaarste omstandigheden. De gespsluiting zorgt voor een stevige, nauwsluitende pasvorm voor precieze controle over de motorfiets.

De Alpinestars belize drystar® motorcrosslaarzen hebben ook TPU bescherming op de enkels, tenen en hiel voor maximale weerstand bij een val. Bovendien biedt hun rubberen zool uitzonderlijke grip op de voetsteunen van de motorfiets en goede schokdemping.

Of je nu een amateurcoureur bent of een doorgewinterde concurrent, deze laarzen zijn de ideale keuze om het motorcrosscircuit te domineren. Hun stijlvolle ontwerp en iconische Alpinestars logo maken ze ook een must-have modeaccessoire voor alle motorsportfans.

Wacht dus niet langer en rust jezelf uit met Alpinestars belize drystar® motorcrosslaarzen om veilig en in stijl te rijden. Of het nu op ruw terrein is of op het circuit, deze laarzen zijn perfect voor al je motorcrossavonturen. Alpinestars Belize Drystar®, het merk waarop kampioenen vertrouwen, zal je bij elke stap begeleiden.

Extra informatie

Merk Alpinestars
Fabrikant SKU 341017
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene