Jersey Troy Lee Designs GP Pro Boltz

Jersey Troy Lee Designs GP Pro Boltz

Beginnend op: € 60,49

€ 37,84

-37%
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 60,49

€ 37,84

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Jersey Troy Lee Designs GP Pro Boltz

De GP-trui is altijd gebouwd op een onmiskenbaar solide basis. De 2023 GP versie Pro gaat verder dan al zijn voorgangers door de basis te verbeteren en iets meer toe te voegen. We zijn begonnen met het nieuwe 'Ladder' mesh in belangrijke delen van de bovenste zijpanelen en op de onderste mouwen om de warmte efficiënter te laten ontsnappen.
Later hebben we het uiterlijk, de pasvorm en de functionaliteit van de kraag verbeterd. Tot slot hebben we de lijnen en vormen van de body styling opnieuw bekeken om je onze meest gripvolle en best presterende GP-trui te bieden: de geheel nieuwe 2023 GP Pro.
De GP-trui is altijd gebouwd op een onmiskenbaar solide basis. De 2023 GP Pro gaat verder dan al zijn voorgangers door de basis te verbeteren en iets meer toe te voegen. We begonnen met het nieuwe 'Ladder' mesh in belangrijke delen van de bovenste zijpanelen en op de onderste mouwen om warmte efficiënter te laten ontsnappen.
Later hebben we het uiterlijk, de pasvorm en de functionaliteit van de kraag verbeterd. Tot slot hebben we de lijnen en vormen van de body styling herzien om je onze meest gripvolle en best presterende GP jersey te kunnen bieden: de geheel nieuwe 2028 GP Pro.

Extra informatie

Merk Troy Lee Designs
Fabrikant SKU 37713602
Kleur mist/vloeiend geel
Kleur Grijs
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene