Headset Arai Penta Pro

Headset Arai Penta Pro
Beginnend op: € 473,88

Niet op voorraad

Beschrijving

Headset Arai Penta Pro

Sinds 1937 is ARAI een familiebedrijf dat door 3 generaties motorrijders volledig gericht is op het ontwikkelen van de best mogelijke helm. Een Arai helm wordt niet gemaakt op een productielijn rapide, geautomatiseerd en gerobotiseerd, hij wordt minutieus met de hand gemaakt gedurende bijna 18 uur! Met een Arai helm krijgt u het beste van de hedendaagse innovatie, waardoor u verzekerd bent van optimale veiligheid en bescherming, en dat alles met een ongeëvenaard comfort.


DeArai Penta is een jet trials helm met een lichte, luchtige schaal en een verstelbare, afneembare kap. De Penta wordt gebruikt op het hoogste niveau van trials competitie.

  • De Penta wordt gebruikt op de hoogste niveaus van de competitie. De SFL (Super Fibre Laminate) buitenschaal is sterk en lichtgewicht.
  • Verwijderbare wangstukken: wangstukken zijn (als optie) verkrijgbaar in verschillende diktes, voor een meer gepersonaliseerde pasvorm. De ruimte rond het oor is geoptimaliseerd voor comfort en om plaats te bieden aan een communicatietoestel.
  • De achterste afzuiger zorgt ervoor dat warme lucht van binnenuit de helm wordt afgevoerd.
  • Innovatief vizier: leidt de lucht naar het voorhoofd voor ideale ventilatie en bescherming tegen de zon.
  • Europese goedkeuring ECE 22.05
  • 5 jaar garantie

Extra informatie

Merk Arai
Fabrikant SKU 43157016
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Certificering ECE 22-05