Jet motorhelm Bell Scout Air

Jet motorhelm Bell Scout Air

Beginnend op: € 171,41

€ 145,69

-15%
De jet Bell Scout Air motorhelm van Bell, voor de ultieme motorrijervaring.

Niet op voorraad

Beschrijving

Jet motorhelm Bell Scout Air

De jet Bell Scout Air motorhelm is een must-have voor alle motorliefhebbers. Met zijn gerenommeerde merk Bell en stijlvolle ontwerp is het de perfecte keuze voor motorrijders die op zoek zijn naar een helm van topkwaliteit.

Gemaakt van hoogwaardige materialen en de nieuwste technologie, biedt deze helm maximale bescherming terwijl hij toch licht en comfortabel is om te dragen. De met glasvezel versterkte schaal is ontworpen om de impact te absorberen in het geval van een botsing en biedt optimale veiligheid voor de rijder.

Naast zijn veiligheidskenmerken is de Bell Scout Air helm ook uiterst praktisch. Het meerkanaals ventilatiesysteem zorgt voor een optimale luchtcirculatie, waardoor je hoofd koel en droog blijft, zelfs op de heetste dagen.

Deze helm is speciaal ontworpen voor motorliefhebbers en biedt een brede, heldere champ van vision voor een beter zicht op de weg. Dankzij het geïntegreerde zonnescherm kun je de helderheid eenvoudig aanpassen aan je behoeften, zonder dat je het vizier hoeft te verwisselen.

De Bell Scout Air is ook uitgerust met een dubbel-D-sluitsysteem, zodat hij perfect en stevig op je hoofd past. Bovendien is hij voorzien van interne kussentjes van traagschuim, die ongeëvenaard comfort bieden, zelfs tijdens lange ritten.

Of je nu een doorgewinterde motorrijder of een gepassioneerde beginner bent, de jet Bell Scout Air motorhelm zal je beste bondgenoot op de weg zijn. Met zijn moderne styling en uitzonderlijke prestaties is hij de perfecte metgezel voor al je motoravonturen.

Wacht niet langer, koop nu de jet Bell Scout Air motorhelm en geniet van een veilige en comfortabele rijervaring. Bereid je voor op avontuur met Bell.

Extra informatie

Merk Bell
Fabrikant SKU 800193500
Kleur titanium
Kleur Grijs
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Assortiment Jet