Volgelaats motorhelm Arai Profile-V Patch

Volgelaats motorhelm Arai Profile-V Patch

Beginnend op: € 675,53

€ 422,03

-38%
Herontdek de adrenaline van het motorrijden met de Arai Profile-V Patch integraalhelm - de maatstaf voor veiligheid en prestaties.

Niet op voorraad

Beschrijving

Volgelaats motorhelm Arai Profile-V Patch

De Arai Profile-V Patch integraalhelm is een kwaliteitsproduct voor motorliefhebbers. Met zijn elegante design en geavanceerde technologie is deze helm een perfecte keuze voor ervaren motorrijders.

De helm wordt geproduceerd door het beroemde merk Arai, dat bekend staat om zijn topproducten en lange geschiedenis in de motorbranche. Met meer dan 75 jaar expertise is Arai toegewijd aan het leveren van de hoogste kwaliteit beschermende uitrusting voor motorrijders over de hele wereld.

De Arai Profile-V Patch helm is speciaal ontworpen voor motorliefhebbers die op zoek zijn naar zowel stijl als veiligheid. Met zijn met glasvezel versterkte schaal biedt deze helm maximale schokbestendigheid en bescherming tegen hevige schokken. De buitenschaal is ook uitgerust met een geavanceerd ventilatiesysteem dat zorgt voor voldoende luchtcirculatie om het hoofd koel en droog te houden tijdens lange ritten.

Naast zijn robuustheid heeft de Arai Profile-V Patch helm een binnenwerk van Soft-Dry stof dat optimaal comfort biedt aan de rijder. De stof is ook gemakkelijk te verwijderen en te wassen, zodat je je helm altijd schoon en fris kunt houden.

Deze helm heeft ook een VAS (Variable Axis System) viziersysteem dat een beter zicht biedt en een betere bescherming tegen de zon en slecht weer. Het vizier is ook behandeld met een antikrascoating om altijd een helder vision te garanderen.

De Arai Profile-V Patch helm is ontworpen om te voldoen aan de strengste veiligheidsnormen voor motorhelmen. Hij is ECE 22.05 goedgekeurd, wat betekent dat hij getest en goedgekeurd is om aan de Europese veiligheidsnormen te voldoen. Je kunt er dus zeker van zijn dat deze helm je maximale bescherming biedt bij een ongeluk.

Als sporthelm is de Arai Profile-V Patch helm ook uitgerust met een dubbel-D kinbandbevestigingssysteem, voor extra veiligheid en een perfecte pasvorm rond je hoofd. Dit sluitsysteem is eenvoudig te gebruiken en wordt door motorfietsprofessionals aanbevolen vanwege zijn doeltreffendheid en betrouwbaarheid.

Tot slot is de Arai Profile-V Patch helm verkrijgbaar in verschillende maten voor alle lichaamsvormen. Met zijn hoogwaardige afwerking en unieke design met de Arai logopatch op de zijkant is deze helm een elegante keuze voor elke stijlbewuste motorrijder.

Kortom, de Arai Profile-V Patch integraal motorhelm is een topproduct dat stijl, comfort en veiligheid combineert. Of je nu al lang motorliefhebbers bent of een beginner die op zoek is naar een kwaliteitshelm, dit product zal aan al je verwachtingen voldoen. Aarzel dus niet langer en trakteer jezelf op het beste door de Arai Profile-V Patch helm te kiezen voor je volgende motoravontuur.

Extra informatie

Merk Arai
Fabrikant SKU 800469900
Kleur wit
Kleur Wit
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Assortiment Pro

U bent misschien ook geïnteresseerd in de volgende producten