Waterdichte jas Progrip [Grootte XL]

Waterdichte jas Progrip [Grootte XL]

€ 59,23

€ 47,38

-20%
Ga vol vertrouwen de regen in met het waterdichte jack van Progrip. Een must-have voor motorrijders die van het merk houden.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 7 of 9 dagen

Beschrijving

Waterdichte jas Progrip

Ontdek de waterdichte jas Progrip, de perfecte keuze voor motorliefhebbers die zich niet laten tegenhouden door regen. Deze jas van het gerenommeerde merk Progrip is ontworpen om de meest extreme omstandigheden te weerstaan en biedt tegelijkertijd ongeëvenaard comfort en veiligheid.

Het Progrip waterdichte jack is speciaal ontworpen voor motorrijders en maakt gebruik van hoogwaardige materialen en geavanceerde technologie om maximale bescherming tegen regen en wind te garanderen. Gemaakt van waterdicht en ademend materiaal houdt het jack je zelfs tijdens de ergste regenbuien droog, terwijl het vocht kan ontsnappen om je van binnenuit droog te houden.

Dankzij het ergonomische ontwerp biedt het Progrip jack een goede pasvorm die je volledige bewegingsvrijheid geeft zonder dat dit ten koste gaat van de veiligheid. Strategisch geplaatste elastische panelen zorgen voor optimale flexibiliteit en comfort, zodat je je kunt concentreren op het rijden zonder gehinderd te worden door een stijf jack.

Dit jack is niet alleen waterdicht, maar ook winddicht om je te beschermen tegen koude tocht tijdens snelle ritten. Waterdichte ritsen en verstelbare manchetten bieden volledige bescherming tegen de elementen, terwijl de binnenvoering van mesh extra ventilatie biedt voor warmere dagen.

Het waterdichte Progrip jack heeft een aantal praktische zakken om je spullen veilig op te bergen, plus een speciale binnenzak voor je mobiele telefoon. Bovendien vergroten de reflecterende elementen op de jas je zichtbaarheid als je 's nachts of in donkere omstandigheden rijdt, voor extra veiligheid op de weg.

Of je nu een fanatieke motorrijder of een professionele rijder bent, het Progrip waterdichte jack is een must-have in je garderobe. Met zijn ongeëvenaarde kwaliteit, comfort en bescherming kun je met vertrouwen rijden, wat voor weer het ook is.

Laat de regen je motorritten niet bederven, kies voor de Progrip waterdichte jas om droog en veilig te blijven terwijl je geniet van je passie. Verkrijgbaar in verschillende maten voor een perfecte pasvorm, bestel nu en trotseer alle weersomstandigheden met stijl en vertrouwen.

Extra informatie

Merk Progrip
Fabrikant SKU 001013430
Kleur wit
Kleur Wit
Maat XL - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene