Wie zijn wij?

Welkom bij Daily Bikers, Jouw Weggenoot

Hallo en welkom op Daily Bikers, de ideale bestemming voor alle motorliefhebbers. Als lid van de grote Spacefoot-familie, pionier in de sport e-commerce, begon onze reis met een gedeelde liefde voor motorfietsen. We zijn gegroeid om een uitzonderlijke ervaring te bieden aan alle motorrijders, van stadsrijders tot lange tochten.

Onze Geschiedenis: Een Passie voor Motorfietsen

Het avontuur van The Blue Biker begon in 2021, na de overname van de website door gepassioneerde mensen uit de sector. Voorheen eigendom van een motorrijdende gendarme, weerspiegelt onze passie voor motorfietsen zich in onze selectie van hoogwaardige uitrusting, van helmen tot handschoenen, en een veelvoud aan essentiële accessoires. Vandaag zijn we trots om u een gespecialiseerde catalogus te presenteren, vol met motoruitrusting, met een sterke betrokkenheid bij kwaliteit en klanttevredenheid.

In het Hart van Onze Activiteit: Onze Magazijnen en Kantoren

Onze magazijnen, gevestigd in Montlouis-sur-Loire, zijn het kloppende hart van onze activiteiten. Ze herbergen een uitgebreid assortiment van meer dan 500.000 producten van meer dan 5.000 bekende merken, klaar om overal in Europa te worden verzonden. Onze kantoren in Levallois-Perret huisvesten een gemotiveerd team van experts, wiens belangrijkste doel is om jouw online winkelervaring te verrijken en te verbeteren. We streven ernaar om jou een gevarieerd assortiment van motoruitrusting te bieden om jouw ervaringen op het platteland, in het terrein, op de baan of in de stad te optimaliseren.

Onze Waarden: Ambitie en Teamgeest

Bij Daily Bikers, staan onze waarden centraal in ons bedrijf. Gedreven door ambitie en teamgeest, streven we ernaar om jou de best mogelijke service te bieden. Ons succes versterkt onze betrokkenheid om te blijven innoveren en de grenzen van e-commerce te verleggen, om jou altijd een onvergetelijke winkelervaring te bieden.

Onze Missie

Onze missie is simpel: jou voorzien van de perfecte uitrusting om jouw prestaties en veiligheid op de weg te verbeteren, en tegelijkertijd jou te helpen tijd en middelen te besparen. Of je nu op zoek bent naar een state-of-the-art helm, een professionele racepak of onmisbare accessoires, je vindt alles wat je nodig hebt om ten volle te genieten van jouw passie voor motorfietsen.

We hopen je te zien op Daily Bikers!