Motorcrosshandschoenen voor kinderen Progrip Mx [Grootte XS]

Motorcrosshandschoenen voor kinderen Progrip Mx [Grootte XS]

€ 51,26

€ 41,01

-20%
Ervaar de passie van motorcross met Progrip Mx kinderhandschoenen - de ultieme bescherming voor jonge rijders.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 7 of 9 dagen

Beschrijving

Motorcrosshandschoenen voor kinderen Progrip Mx

Progrip Mx motorcrosshandschoenen voor kinderen zijn de ideale oplossing voor je kind om in alle veiligheid te genieten van hun passie voor motorcross. Ontworpen door het beroemde merk Progrip, zijn deze handschoenen speciaal aangepast voor jonge rijders, met een modern, dynamisch ontwerp.

Dankzij de hoogwaardige constructie bieden deze handschoenen uw kind optimaal comfort tijdens hun motorsessies. point Het merk Progrip heeft gebruik gemaakt van stevige, lichte materialen om een goede grip en maximale bewegingsvrijheid te garanderen. Zo kan je kind met het volste vertrouwen zijn of haar prestaties op het circuit verbeteren.

Deze motorcrosshandschoenen hebben ook versterkte knokkels voor extra bescherming bij een val. De veiligheid van je kind staat voorop en daarom heeft Progrip reflecterende elementen in de handschoenen verwerkt voor een betere zichtbaarheid op het circuit.

Het ergonomische ontwerp van de Progrip Mx handschoenen zorgt voor een goede luchtcirculatie en voert transpiratie af, voor een comfortabel, fris gevoel tijdens het sporten. Bovendien zorgt de verstelbare klittenbandsluiting voor een perfecte pasvorm voor de polsen van je kind.

Deze motorcrosshandschoenen van junior zijn onmisbaar als je kind veilig en in stijl wil rijden. Of het nu voor een wedstrijd is of gewoon voor de lol, Progrip Mx handschoenen zijn de perfecte keuze voor alle jonge rijders met een passie voor motorcross. Laat de veiligheid van je kind niet aan het toeval over en kies voor Progrip Mx handschoenen!

Extra informatie

Merk Progrip
Fabrikant SKU 001103455
Kleur geel fluo/zwart/grijs
Kleur Zwart
Maat XS - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Junior