Motorcrosshandschoenen voor kinderen Progrip 4009-346 [Grootte XS]

Motorcrosshandschoenen voor kinderen Progrip 4009-346 [Grootte XS]

€ 45,57

€ 34,73

-24%
Motorcrosshandschoenen van Progrip 4009-346 voor jonge, gepassioneerde rijders. Ontworpen door Progrip voor stijl en hoogwaardige bescherming.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 7 of 9 dagen

Beschrijving

Motorcrosshandschoenen voor kinderen Progrip 4009-346

Progrip 4009-346 motorcross handschoenen voor kinderen zijn speciaal ontworpen voor jonge motorcrossers. Deze handschoenen zijn gemaakt door het beroemde merk Progrip en zijn speciaal ontworpen voor kinderen die betrokken zijn bij deze extreme sport.

Het ontwerp is modern en dynamisch, met felle kleuren waar kinderen dol op zullen zijn. Maar laat je niet misleiden door hun speelse uiterlijk, deze handschoenen bieden optimale bescherming voor de handen van je kind tijdens hun motorcross-sessies.

Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en bieden uitstekende weerstand tegen slijtage en stoten, terwijl ze een goede grip bieden voor een stevige grip op het stuur. De handschoenen zijn ook voorzien van palmverstevigingen voor betere trillingsdemping en optimaal comfort.

Progrip 4009-346 motorcrosshandschoenen voor kinderen zijn ook uitgerust met ventilatiesystemen voor een goede luchtcirculatie en om overmatig zweten te voorkomen. Je kind kan zich dus concentreren op het rijden zonder zich ongemakkelijk te voelen.

Het ergonomische ontwerp en de nauwsluitende snit zorgen voor een goede ondersteuning van de handen, terwijl ze veel bewegingsvrijheid bieden voor preciezer rijden. Bovendien kan de pasvorm dankzij de klittenbandsluiting worden aangepast voor comfort op maat.

Deze handschoenen zijn speciaal ontworpen voor motorcross, maar kunnen ook worden gebruikt voorautres sporten zoals mountainbiken en BMX. Ze zijn verkrijgbaar in maat junior zodat ze perfect passen bij kinderhanden.

Kortom, Progrip 4009-346 motorcrosshandschoenen voor kinderen combineren stijl, comfort en bescherming om je kind in alle veiligheid van zijn of haar passie te laten genieten. Wacht niet langer en geef je kleine rijder deze kwaliteitshandschoenen zodat hij vol vertrouwen kan rijden.

Extra informatie

Merk Progrip
Fabrikant SKU 001103460
Kleur wit/oranje/zwart
Kleur Oranje
Maat XS - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Junior
Hoeveelheid per product 1