Motorfiets crossmasker Alike Eyegoo

Motorfiets crossmasker Alike Eyegoo

€ 22,67

€ 20,14

-11%
Verbeter je prestaties met de Alike Eyegoo motorcrossbril van het beroemde merk Alike - de keuze van motorcrossliefhebbers.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 7 of 9 dagen

Beschrijving

Motorfiets crossmasker Alike Eyegoo

Ontdek de motorcrossbril Alike Eyegoo, speciaal ontworpen voor alle motorcrossliefhebbers. Met de bekende merknaam Alike combineert deze goggle kwaliteit en prestaties om je een ongeëvenaarde rijervaring te geven.

Ontworpen om te voldoen aan de eisen van de meest veeleisende motorrijders, biedt deze goggle maximale bescherming en garandeert tegelijkertijd optimaal comfort. Dankzij het lichte, ergonomische ontwerp past hij zich perfect aan je gezicht aan en heb je een helder, onbelemmerd zicht op het circuit op vision.

De geavanceerde technologie die is gebruikt bij de productie van deze goggle maakt het een essentieel accessoire voor alle motorcrossliefhebbers. Met zijn impact- en krasbestendige polycarbonaatlens biedt hij effectieve bescherming tegen steenslag en maximale UV-bescherming.

Het strakke, moderne ontwerp is ook ontworpen om optimale ventilatie te bieden, zodat je zeker bent van een heldere vision en effectieve ventilatie tijdens je races. Bovendien is het masker voorzien van rapide droogschuim voor een comfortabel gevoel tijdens het rijden.

De Alike Eyegoo motorcrossbril is de ideale keuze voor alle motorrijders die op zoek zijn naar een uitrusting van topkwaliteit. Met zijn verstelbare band past hij zich aan alle hoofdmaten aan en geeft hij je perfecte ondersteuning tijdens je races.

Of je nu een ervaren rijder bent of een gepassioneerde amateur, deze goggle zal je vergezellen op al je motorcrossavonturen. Of het nu op ruwe banen is of in de meest extreme omstandigheden, hij geeft je betrouwbare bescherming en prestaties zodat jij je kunt concentreren op het rijden.

Laat stof, spetters en barre weersomstandigheden je er niet van weerhouden om optimaal van je motorcrosspassie te genieten. Met de motorcrossbril van Alike Eyegoo kun je vol vertrouwen en veilig rijden.

Dus wacht niet langer, koop de motorcrossbril van Alike Eyegoo en laat hem je vergezellen op al je motorcrossavonturen. Met zijn geavanceerde ontwerp, superieure bescherming en optimaal comfort is het de perfecte keuze voor alle motorcrossliefhebbers die op zoek zijn naar de beste uitrusting voor hun sport.

Extra informatie

Merk Alike
Fabrikant SKU 001310585
Kleur arancione
Kleur Oranje
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1