Veiligheidsmasker voor kinderen Progrip

Veiligheidsmasker voor kinderen Progrip

€ 51,03

€ 40,82

-20%
Bescherm je jonge rijder in stijl met een Progrip bril. Ontworpen voor junioren, ideaal voor motorcross.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 7 of 9 dagen

Beschrijving

Veiligheidsmasker voor kinderen Progrip

De kinderbril van Progrip is een essentieel accessoire voor elke jonge motorcrosser. Deze bril van Progrip is speciaal ontworpen voor junioren en is zowel praktisch als stijlvol.

Als ouders weten we allemaal point hoe belangrijk het is om onze kinderen te beschermen terwijl ze genieten van hun favoriete sport. Daarom heeft de Progrip skibril een lichtgewicht, comfortabel montuur dat speciaal is ontworpen om perfect op kindergezichten te passen. Bovendien is het frame verstelbaar, zodat de bril de groei van je kind kan volgen.

Het merk Progrip staat bekend om zijn expertise in beschermende brillen voor extreme sporten. Hun expertise wordt weerspiegeld in elk detail van deze kinderbril, die optimale bescherming en maximaal comfort biedt.

Of je kind nu een beginner is of een ervaren piloot, Progrip brillen zijn geschikt voor alle niveaus. De stoot- en krasbestendige lenzen bieden maximale bescherming voor de ogen van je kind. Bovendien zijn de lenzen voorzien van een anticondensbehandeling zodat ze tijdens de hele race goed zichtbaar zijn.

Deze skibril is niet alleen functioneel, maar ook modern en trendy. Er zijn veel kleuren en designs beschikbaar, dus je kind zal trots zijn om zijn Progrip bril te dragen op het motorcrossparcours. Bovendien voegt het Progrip logo op het frame en de band een vleugje professionaliteit toe aan het geheel.

Als ouders is de veiligheid van onze kinderen onze absolute prioriteit. Daarom voldoen Progrip brillen aan de strengste veiligheidsnormen voor extreme sporten. Je kunt er dus zeker van zijn dat je kind beschermd is als het deze bril draagt.

Kortom, Progrip kinderbrillen zijn een must-have voor alle jonge motorcrossers. Met een stijlvol ontwerp, maximale bescherming en superieure kwaliteit is deze bril de ideale keuze om de ogen van je kind veilig te houden op het parcours. Wacht dus niet langer en geef je kind de beste motorbril zodat hij of zij in alle veiligheid kan genieten van zijn of haar passie voor motorcross.

Extra informatie

Merk Progrip
Fabrikant SKU 001310670
Kleur groene
Kleur Groen
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Junior