Beschermend masker Progrip RO

Beschermend masker Progrip RO

€ 140,11

€ 99,10

-29%
Neem de controle over je race met een motorbril van Progrip RO, de ultieme bescherming voor motorcrossers.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 7 of 9 dagen

Beschrijving

Beschermend masker Progrip RO

De motorbril van Progrip RO is een essentieel accessoire voor alle motorcrossers. Met hun innovatieve ontwerp, ongeëvenaard comfort en hoge prestaties zijn deze brillen van Progrip speciaal ontworpen om te voldoen aan de meest veeleisende behoeften van motorcrossers.

Het merk Progrip staat wereldwijd bekend om zijn producten van hoge kwaliteit en geavanceerde technologie. De Progrip RO goggles vormen geen uitzondering op deze reputatie. Ze zijn het resultaat van nauwgezet onderzoek en ontwikkeling, ontworpen om sporters optimale bescherming te bieden voor hun ogen tijdens training en wedstrijden.

Dankzij het ergonomische frame en het schuim met drie dichtheden past deze bril zich perfect aan alle lichaamsvormen aan en biedt hij uitzonderlijk comfort, zelfs tijdens lange motorcross-sessies. De verstelbare elastische band zorgt voor optimale ondersteuning en voorkomt dat de bril afzakt tijdens de meest intense bewegingen.

De polycarbonaat lenzen van deze motorbril zijn voorzien van een anticondens en antikraslaag, voor een helder, onbelemmerd zicht op vision, zelfs onder de meest extreme omstandigheden. Ze beschermen ook tegen schadelijke UV-stralen, voor veilig motorcrossen.

Naast hun technische prestaties onderscheiden Progrip RO motorbrillen zich ook door hun unieke esthetische aantrekkingskracht. Verkrijgbaar in een reeks heldere kleuren, voegen ze een vleugje stijl toe aan de outfit van elke rijder.

Of je nu een beginnende rijder bent of een doorgewinterde professional, Progrip RO brillen zullen je onmisbare bondgenoot zijn tijdens je motorcrosswedstrijden en trainingssessies. Wacht dus niet langer en kies voor comfort, veiligheid en stijl met deze hoogwaardige motorbril van Progrip.

Extra informatie

Merk Progrip
Fabrikant SKU 001310890
Kleur blauw/blauw
Kleur Blauw
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene