Beschermend masker Progrip

Beschermend masker Progrip

€ 103,77

€ 74,35

-28%
Kies beschermende brillen van Progrip, een must-have voor motorcrossers die op zoek zijn naar comfort en prestaties.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 7 of 9 dagen

Beschrijving

Beschermend masker Progrip

Progrip motorbrillen zijn speciaal ontworpen voor motorcrossers die op zoek zijn naar een hoogwaardige uitrusting. Met een gerenommeerde merknaam en uitgebreide ervaring op dit gebied, biedt Progrip brillen van hoge kwaliteit die zijn afgestemd op de behoeften van de meest veeleisende rijders.

Progrip heeft een sterk, lichtgewicht frame dat is ontworpen om optimaal comfort te bieden en tegelijkertijd de ogen van rijders te beschermen tegen stoten of modderspatten. De lenzen zijn gemaakt van polycarbonaat, een hoogwaardig materiaal dat een hoge schokbestendigheid biedt en tegelijkertijd heldere, vervormingsvrije vision garandeert.

Dankzij de verstelbare vorm en elastische band past de Progrip bril zich perfect aan alle gezichtsvormen aan en biedt optimale ondersteuning, zelfs tijdens de meest intense races. Bovendien zorgt het geïntegreerde ventilatiesysteem voor een goede luchtcirculatie en voorkomt het beslaan, zodat rijders hun zicht tijdens de hele race helder kunnen houden.

De Progrip skibril is ook uitgerust met een zacht, comfortabel, hypoallergeen gezichtsschuim dat zorgt voor een goede afdichting en het gezicht beschermt tegen eventueel opwaaiend stof of steenslag. Bovendien is dit schuim verwijderbaar en wasbaar, voor een onberispelijke hygiëne en een lange levensduur van de bril.

Als merk dat gespecialiseerd is in extreme sportuitrustingen, heeft Progrip ook veel belang gehecht aan de esthetiek van de brillen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs en combineren stijl met prestaties, zodat rijders hun persoonlijkheid kunnen uitdrukken en tegelijkertijd perfect beschermd zijn op de baan.

Of je nu een professionele rijder bent of een amateur met een passie voor motorcross, Progrip motorbrillen zijn een essentieel onderdeel van je uitrusting om veilig en stijlvol te kunnen rijden. Laat je ogen niet onbeschermd en kies voor de kwaliteit en innovatie van het merk Progrip voor je volgende races.

Extra informatie

Merk Progrip
Fabrikant SKU 001311220
Kleur groen/groen
Kleur Groen
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene