Beschermend masker Progrip FL

Beschermend masker Progrip FL

€ 93,87

€ 75,09

-20%
Bescherm jezelf in stijl tijdens je motorcross uitjes met de beschermbril Progrip FL, ontworpen door het bekende merk Progrip.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 7 of 9 dagen

Beschrijving

Beschermend masker Progrip FL

Progrip FL goggles zijn een essentieel accessoire voor motorcrossers. Ontworpen door het beroemde merk Progrip, is deze bril speciaal ontwikkeld om optimale bescherming te bieden tijdens wedstrijden en trainingen.

Gemaakt van sterke, duurzame materialen, is deze bril ontworpen om stoten, krassen en modderspatten te weerstaan. Je kunt dus vol vertrouwen en veilig rijden, zonder je zorgen te hoeven maken over de conditie van je ogen.

De ergonomische vorm van de Progrip FL bril past zich perfect aan het gezicht aan en biedt optimaal comfort tijdens je motorcross-sessies. De rubberen veren zijn voorzien van antislipgrips voor een stabiele pasvorm, zelfs onder de meest extreme omstandigheden.

De polycarbonaat lenzen hebben een anticondens en antikras behandeling om altijd helder zicht te garanderen. Bovendien zorgt een grote champ van vision ervoor dat je alles wat er op de baan gebeurt goed kunt zien, zonder gehinderd te worden door de randen van het frame.

Deze bril is ook voorzien van schuim met drie lagen, voor extra comfort en bescherming tegen stof en vuil. Het schuim is ook geventileerd om beslaan tegen te gaan en te zorgen voor optimale luchtcirculatie tijdens je races.

Tot slot maakt het strakke, moderne ontwerp van de Progrip FL bril hem tot een echt modeaccessoire voor motorrijders. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en met het Progrip logo gegraveerd op de hoofdband, is deze bril een must-have voor elke motorcrossfan.

Kortom, Progrip FL goggles zijn de perfecte keuze voor motorcrossers die niet willen inleveren op veiligheid en comfort. Met zijn superieure bouwkwaliteit en oog voor detail zal deze bril je vergezellen op al je avonturen op het circuit. Wacht niet langer en koop Progrip FL goggles voor onverslaanbare stijl en bescherming in motorcross.

Extra informatie

Merk Progrip
Fabrikant SKU 001311270
Kleur wit/blank
Kleur Wit
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene