Beschermend masker Progrip TR

Beschermend masker Progrip TR

€ 70,39

€ 51,63

-27%
Geniet van het gevoel op topniveau met Progrip TR brillen om je te beschermen in je passie voor Moto-Cross.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 7 of 9 dagen

Beschrijving

Beschermend masker Progrip TR

- Kenmerken: bescherming, hoge kwaliteit

De Progrip TR skibril is een onmisbaar accessoire voor elke motorcrosser die comfort en veiligheid wil combineren bij elk uitstapje. Met zijn moderne ontwerp en gerenommeerde merknaam, Progrip, is deze bril speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de meest veeleisende rijders.

De Progrip TR skibril is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt optimale bescherming voor de ogen tijdens het racen of trainen. Ze zijn voorzien van kras- en stootvaste lenzen om je ogen te beschermen tegen modderspatten, puin en steenslag.

Dankzij het lichtgewicht, flexibele frame biedt deze bril ongeëvenaard comfort voor langdurig gebruik. De ergonomische vorm past zich perfect aan het gezicht aan, waardoor vision helder, onbelemmerd zicht biedt, zelfs bij sterke trillingen of plotselinge bewegingen.

De Progrip TR bril is ook voorzien van schuim met drie lagen voor een optimale pasvorm op het gezicht en om te voorkomen dat stof en vuil binnendringen. Bovendien zorgt de verstelbare hoofdband voor een aangepaste pasvorm voor maximaal comfort.

Met hun strakke, moderne styling zijn Progrip TR motorbrillen ook een must-have modeaccessoire voor alle motorcrossfans. Ze zijn verkrijgbaar in een reeks kleuren die passen bij alle smaken en outfits.

Breng je veiligheid op het circuit niet in gevaar met een goedkope motorbril. De Progrip TR goggles bieden een superieur kwaliteitsniveau zodat jij je kunt concentreren op het rijden zonder je zorgen te hoeven maken over je ogen. Wacht dus niet langer, laat je nu aanmeten en voel het verschil tijdens je volgende motorcrossuitstap. Progrip TR Kies het merk dat je vertrouwt voor beschermende brillen van hoge kwaliteit.

Extra informatie

Merk Progrip
Fabrikant SKU 001311350
Kleur wit/wit
Kleur Wit
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene