Afgebroken motor Progrip 3171 (x10)

Afgebroken motor Progrip 3171 (x10)
€ 11,31
Verbeter je rijervaring met Tear-off motor Progrip 3171 superieure kwaliteit. Ontworpen door Progrip voor motorliefhebbers.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 7 of 9 dagen

Beschrijving

Afgebroken motor Progrip 3171 (x10)

Tear-off motor Progrip 3171 zijn essentiële accessoires voor alle motorliefhebbers. Ontworpen door het beroemde merk Progrip, zijn deze tear-offs speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de meest veeleisende motorrijders.

Gemaakt van hoogwaardige materialen, zijn deze tear-offs ontworpen om uitzonderlijke sterkte en duurzaamheid te bieden. Dankzij het innovatieve, ergonomische ontwerp zijn ze eenvoudig te installeren en rapide te gebruiken, voor optimaal comfort tijdens het rijden.

Of je nu een professionele rijder of een gepassioneerde amateur bent, tear-offs motorfiets Progrip 3171 zijn een ideale keuze om je rijervaring te verbeteren. Dankzij hun geavanceerde technologie bieden ze heldere, onbelemmerde vision, zodat je je volledig op de baan kunt concentreren.

Deze tear-offs zijn speciaal ontworpen voor motorfietsen en zijn compatibel met verschillende motorhelmen en -brillen. Hun rechthoekige vorm en perfecte maat bieden volledige bedekking van de champ van vision, zodat ze maximale bescherming bieden tegen stof, modder en vuil.

Met hun handige 10-stuks verpakking hoef je je nooit meer zorgen te maken dat je tear afdoet terwijl je boodschappen doet. Je kunt ze gemakkelijk opbergen in je fietstas en gebruiken wanneer je ze nodig hebt. Bovendien zijn ze compatibel met de meeste merken maskers en helmen, waardoor je een ongeëvenaarde flexibiliteit en veelzijdigheid hebt.

tear-offs motor Progrip 3171 is niet voor niets een populaire keuze onder professionele rijders. Hun ongeëvenaarde kwaliteit en superieure prestaties maken ze tot een onmisbaar accessoire voor al je motorraces.

Kortom, als je je rijervaring wilt verbeteren en je vision wilt beschermen terwijl je je concentreert op het circuit, dan zijn tear-offs moto Progrip 3171 de perfecte keuze voor jou. Wacht dus niet langer, koop ze vandaag nog en geniet van rommelvrij, ononderbroken rijden!

Extra informatie

Merk Progrip
Fabrikant SKU 001311505
Kleur zilver
Kleur Zilver
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 10