Motorfiets stickers Progrip 3267 (x3) [Grootte XL]

Motorfiets stickers Progrip 3267 (x3) [Grootte XL]
€ 10,94
Verfraai je rijstijl met Progrip 3267 motorfietsstickers (x3), ontworpen door het toonaangevende merk Progrip voor motorliefhebbers.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 7 of 9 dagen

Beschrijving

Motorfiets stickers Progrip 3267 (x3)

Progrip 3267 motorstickers (x3) zijn een essentieel accessoire voor alle motorliefhebbers. Deze stickers zijn gemaakt door het bekende merk Progrip en zijn ontworpen om zowel het uiterlijk als de prestaties van je motor te verbeteren.

Het unieke ontwerp van deze stickers is speciaal gemaakt voor motoren, met een reliëfafwerking die een vleugje stijl toevoegt aan je voertuig. De superieure kwaliteit van de gebruikte materialen zorgt voor langdurige grip, zelfs in extreme omstandigheden. Of je nu een professionele motorrijder of een fanatieke amateur bent, deze Progrip stickers zijn een betrouwbare keuze voor het personaliseren van je motor.

De Progrip 3267 (x3) stickers zijn verkrijgbaar in een set van drie, zodat je ze op verschillende delen van je motor kunt plakken voor een uniek visueel effect. Door hun compacte formaat zijn ze gemakkelijk te gebruiken en aan te brengen op de gebogen oppervlakken van je motor. Deze stickers geven je motor niet alleen een persoonlijk tintje, maar bieden ook extra bescherming tegen krassen en weersinvloeden.

Of je nu racet, off-road rijdt of gewoon graag rondrijdt op je motor, deze stickers zijn een essentieel accessoire voor alle motorliefhebbers. Ze zijn ook perfect voor raceteams die hun logo of sponsor op hun motor willen laten zien. Met hun stevige ontwerp en duurzame grip zijn deze stickers bestand tegen de zwaarste omstandigheden en blijven ze zelfs bij hoge snelheden zitten.

Het merk Progrip staat bekend om zijn kwaliteit en betrouwbaarheid in de wereld van de motorsport. Al meer dan 40 jaar biedt het merk innovatieve producten voor professionele en amateur motorrijders. De Progrip 3267 (x3) stickers zijn geen uitzondering op deze reputatie en bieden een betrouwbare en duurzame oplossing om je motor te personaliseren en tegelijkertijd de prestaties te verbeteren.

Kortom, Progrip 3267 (x3) motorfietsstickers zijn een ideale keuze voor iedereen die een vleugje stijl wil toevoegen aan zijn motorfiets en tegelijkertijd wil profiteren van extra bescherming tegen krassen en beschadigingen. De superieure kwaliteit, het unieke ontwerp en de duurzame grip maken deze stickers tot een must-have accessoire voor alle motorliefhebbers. Mis de kans niet om je motor te personaliseren met deze gerenommeerde Progrip stickers.

Extra informatie

Merk Progrip
Fabrikant SKU 001311525
Kleur zwart
Kleur Zwart
Maat XL - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 3