Motorfiets roll-off navulling Progrip Roll 3363

Motorfiets roll-off navulling Progrip Roll 3363
€ 13,55
Verbeter je vision op het parcours met de motor roll-off navulling Progrip Roll 3363, het essentiële accessoire voor motorcrossers.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 7 of 9 dagen

Beschrijving

Motorfiets roll-off navulling Progrip Roll 3363

De Roll-off motorvulling Progrip Roll 3363 is een onmisbaar accessoire voor elke motorcrosser die vision vrij wil houden tijdens zijn races. Deze vulling is gemaakt door het gerenommeerde merk Progrip en is speciaal ontworpen voor motorcrosshelmen.

De Roll-off motorvulling Progrip Roll 3363 is voorzien van geavanceerde technologie en maakt gebruik van een systeem van rollers om modder, stof en autres vuil in één vloeiende beweging van het scherm van je helm te verwijderen. Hierdoor kun je een helder zicht houden en je volledig concentreren op de baan, zonder dat je hoeft te stoppen om je scherm schoon te maken.

Naast zijn doeltreffendheid is de Roll-off motoroplader Progrip Roll 3363 ook heel eenvoudig te installeren en te gebruiken. Hij past op de meeste motorcrosshelmen en er is geen speciaal gereedschap voor nodig. Volg gewoon de meegeleverde instructies en je kunt er zo mee aan de slag.

De Progrip Roll 3363 motor roll-off navulling is speciaal ontworpen voor motorcross en is gebouwd om de meest extreme omstandigheden te weerstaan. Het hoogwaardige materiaal en duurzame ontwerp garanderen langdurig gebruik, zelfs in de zwaarste omgevingen.

Naast zijn doeltreffendheid en duurzaamheid is de Progrip Roll 3363 motorafval-navulling ook uiterst praktisch. Hij is ontworpen om licht en compact te zijn, waardoor je hem gemakkelijk kunt meenemen en opbergen in je hardlooptas of rugzak. Zo heb je hem altijd bij de hand als je hem nodig hebt.

De Roll-off motorfiets navulling Progrip Roll 3363 is ook een milieuvriendelijke keuze voor motorcrossers. In tegenstelling tot wegwerpproducten is het herbruikbaar en produceert het geen extra afval. Dit maakt het een milieuvriendelijke keuze voor motorsportliefhebbers.

Als je de Roll-off motor navulling van Progrip Roll 3363 koopt, kies je voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van een merk dat bekend staat in de wereld van de motorcross. Progrip staat bekend om zijn hoogwaardige producten en zijn vermogen om te voldoen aan de behoeften van de meest veeleisende rijders. Met deze oplader zul je niet teleurgesteld worden.

Kortom, de Progrip Roll 3363 motor roll-off navulling is een essentieel accessoire voor elke serieuze motorcrosser. Zijn efficiëntie, duurzaamheid, functionaliteit en respect voor het milieu maken het een uitstekende keuze voor het behouden van een helder zicht tijdens je races. Wacht niet langer en voeg hem nu toe aan je uitrusting!

Extra informatie

Merk Progrip
Fabrikant SKU 001311555
Kleur Zwart
Kleur Zwart
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1