Motorfiets crossmasker Progrip [Grootte XL]

Motorfiets crossmasker Progrip [Grootte XL]

€ 69,80

€ 51,22

-27%
Ontdek de motorcrossbril Progrip, kwaliteitsuitrusting voor motorcrossliefhebbers die op zoek zijn naar uitmuntendheid.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 7 of 9 dagen

Beschrijving

Motorfiets crossmasker Progrip

De Progrip motorcrossbril is de ultieme keuze voor gepassioneerde motorcrossers die op zoek zijn naar kwaliteitsuitrusting. Met zijn innovatieve ontwerp en geavanceerde functies is deze goggle ontworpen om ultieme prestaties en bescherming te bieden tijdens je motorcrosswedstrijden.

Het merk Progrip staat in de motorsportwereld bekend om zijn streven naar uitmuntendheid en innovatie. De Progrip motorcrossbril is geen uitzondering op deze reputatie. Gemaakt van hoogwaardige materialen, ontworpen om de zwaarste omstandigheden te weerstaan en de drager optimaal comfort te bieden.

Of je nu een professionele rijder bent of een gepassioneerde amateur, de Progrip motorcrossbril is ontworpen om aan al je behoeften te voldoen. Zijn volledige champ van vision en gestroomlijnde vorm bieden maximale zichtbaarheid op de baan, zodat je je rivalen en obstakels altijd in de gaten kunt houden. Bovendien zorgt de verstelbare band voor een veilige en comfortabele pasvorm tijdens je meest intense races.

Wanneer je motorcross rijdt, is het belangrijk om geconcentreerd en comfortabel te blijven tijdens de race. Daarom heeft de Progrip motorcrossbril schuim met driedubbele dichtheid en superieure ventilatie voor een constante luchtstroom en om beslaan te voorkomen. Je kunt je dus concentreren op je prestaties en je doelen bereiken zonder je zorgen te maken over je uitrusting.

Als echte motorcrosser weet je dat elk detail telt. Daarom is de Progrip motorcrossbril verkrijgbaar in verschillende stijlvolle kleuren en designs die passen bij jouw unieke stijl. Ook vind je het Progrip logo op de band om je steun te betuigen aan dit legendarische merk.

Kortom, de Progrip motorcrossbril is de ideale keuze voor rijders die prestaties en comfort eisen. Met zijn topontwerp, geavanceerde functies en ongeëvenaarde bouwkwaliteit is het de perfecte uitrusting voor al je motorcrossbehoeften. Dus wacht niet langer, koop de motorcrossbril van Progrip en stap vol vertrouwen en stijl op je motor.

Extra informatie

Merk Progrip
Fabrikant SKU 001311775
Kleur zwart
Kleur Zwart
Maat XL - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene