Afgebroken motor Progrip 3276CO (x7)

Afgebroken motor Progrip 3276CO (x7)

€ 27,23

€ 22,23

-18%
Verbeter je rijervaring met de Tear-off motor Progrip 3276CO (x7), het essentiële accessoire voor motorliefhebbers van Progrip.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 7 of 9 dagen

Beschrijving

Afgebroken motor Progrip 3276CO (x7)

De Tear-off motor Progrip 3276CO (x7) is een essentieel accessoire voor elke serieuze motorrijder. Deze set van zeven tear-offs is gemaakt door het gerenommeerde merk Progrip en is ontworpen om je motorrijervaring te verbeteren.

Of je nu een professionele racer bent of een motorliefhebber, deze tear-offs zijn een must-have voor wedstrijden of circuitdagen. Hun belangrijkste functie is om je motorbril te beschermen tegen vuil, modder en steenslag die je vision kunnen verstoppen en je prestaties kunnen belemmeren. Dankzij deze tear-offs kun je vol vertrouwen en veilig rijden.

Het merk Progrip staat bekend om zijn producten van hoge kwaliteit en de Tear-off motor Progrip 3276CO (x7) is daarop geen uitzondering. Deze tear-offs zijn gemaakt van duurzame, slijtvaste materialen en ontworpen om de meest extreme omstandigheden te weerstaan. Ze zijn ook eenvoudig aan te brengen en te verwijderen, zodat je je kunt concentreren op het rijden in plaats van op je bril.

Deze set van zeven tear-offs is speciaal ontworpen voor motorrijders die zich bezighouden met extreme sporten zoals motorcross, enduro en off-road. Deze tear-offs bieden maximale bescherming voor je motorbril terwijl vision helder en precies blijft op het circuit.

Naast hun functionaliteit hebben de tear-offs motorbril Progrip 3276CO (x7) ook een aantrekkelijk ontwerp met hun fel oranje kleur en Progrip logo. Ze zijn compatibel met de meeste modellen motorbrillen, waardoor ze veelzijdig zijn en geschikt voor alle rijders.

Kortom, als je een fanatieke motorrijder bent en op zoek bent naar een accessoire van hoge kwaliteit om je rijervaring te verbeteren, dan is de Tear-off moto Progrip 3276CO (x7) iets voor jou. Laat vieze, verstopte brillen je plezier niet bederven, kies voor Progrip en rij met vertrouwen met deze professionele tear-offs.

Extra informatie

Merk Progrip
Fabrikant SKU 001311785
Kleur transparante
Kleur Wit
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 7