Kruis motor masker scherm Progrip

Kruis motor masker scherm Progrip

€ 53,83

€ 43,07

-20%
Bescherm jezelf met de motorcrossbril van Progrip. Optimale bescherming voor motorcrossers.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 7 of 9 dagen

Beschrijving

Kruis motor masker scherm Progrip

De Progrip motorcrossbril is de ideale keuze voor motorcrossers die op zoek zijn naar optimale bescherming en absoluut comfort. Deze goggle is ontworpen door het gerenommeerde merk Progrip en voldoet aan al je verwachtingen op het gebied van prestaties en stijl.

Deze Progrip goggle is speciaal ontworpen voor motorcross en is tot in het kleinste detail doordacht om je gezicht maximaal te beschermen. De ergonomische vorm past zich perfect aan de contouren van je gezicht aan voor optimale ondersteuning en totale bewegingsvrijheid tijdens je rijsessies. Bovendien garandeert de lichtgewicht en slijtvaste structure bescherming tegen stoten en steenslag of stof.

Dankzij de geavanceerde ventilatietechnologie zorgt de Progrip motorcrossbril voor een optimale luchtcirculatie in het scherm, waardoor het beslaan van het scherm wordt verminderd en je altijd een helder vision hebt. Dit betekent dat je je volledig kunt concentreren op het rijden zonder te worden gehinderd door visuele afleiding.

Naast zijn technische topprestaties is het Progrip masker ook een echte aanwinst op het gebied van styling. Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs, zodat je het masker kunt kiezen dat het beste bij je persoonlijkheid en je motorcrossuitrusting past. Zijn futuristische en agressieve look zal ook zeker de aandacht trekken op het circuit.

Kortom, de Progrip motorcrossbril is een essentieel accessoire voor elke motorcrosser die veiligheid en comfort belangrijk vindt. Het ergonomische ontwerp, de slijtvaste structure en de ventilatietechnologie maken dit masker tot een ideale bondgenoot voor je rijsessies. Wacht niet langer en trakteer jezelf op het allerbeste in motorcrossbrillen op Progrip.

Extra informatie

Merk Progrip
Fabrikant SKU 001311815
Kleur groene
Kleur Groen
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene