Beschermingsmasker met veiligheidsklauwen en magnetische lens Progrip Magnet Advance

Beschermingsmasker met veiligheidsklauwen en magnetische lens Progrip Magnet Advance

€ 110,19

€ 78,73

-29%
Veiligheidsbril Progrip Magnet Advance: de ultieme veiligheidsbril voor serieuze motorcrossers. Uitgerust met magnetische handgrepen voor een perfecte pasvorm." #Motorcross
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 7 of 9 dagen

Beschrijving

Beschermingsmasker met veiligheidsklauwen en magnetische lens Progrip Magnet Advance

De Progrip Magnet Advance motorbril is speciaal ontworpen voor motorcrossers die op zoek zijn naar optimale bescherming voor hun ogen. Dankzij het unieke ontwerp en de geavanceerde technologie biedt deze bril je een veilige rijervaring.

Het merk Progrip staat bekend om zijn expertise in extreme sporten, en deze motorbril is daarop geen uitzondering. Ze zijn ontworpen met de nieuwste innovations op het gebied van oogbescherming om maximale veiligheid te garanderen tijdens je motorcrosswedstrijden.

De Progrip Magnet Advance skibril heeft veiligheidshandvatten met magnetische lenzen, waardoor hij zeer gemakkelijk te gebruiken is. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je de lenzen verliest tijdens een intense race, je klikt ze gewoon op het frame en ze blijven op hun plaats zitten. Bovendien zijn de lenzen verwisselbaar, zodat je ze kunt aanpassen aan verschillende lichtomstandigheden.

Het frame is ook ontworpen voor optimaal comfort. Het is lichtgewicht, ergonomisch en schokbestendig, waardoor het een ideale keuze is voor motorcross. Bovendien zijn de slapen voorzien van siliconen grips voor perfecte grip, zelfs bij zweet of water.

Tot slot is deze motorbril van Progrip speciaal ontworpen voor motorcross, met veel aandacht voor detail. De ventilatie is geoptimaliseerd om beslaan tijdens het rijden te voorkomen en het frame is breed genoeg om een duidelijke perifere vision te bieden.

Kortom, Progrip Magnet Advance brillen zijn een must voor alle motorcrossers die op zoek zijn naar betrouwbare bescherming en optimaal comfort. Met hun geavanceerde technologie en unieke ontwerp helpen ze je veilig te rijden en het beste van jezelf te geven tijdens je motorcrosswedstrijden. Wacht dus niet langer, koop nu je Progrip Magnet Advance motorbril en geniet vol vertrouwen van de ultieme motorcrosservaring.

Extra informatie

Merk Progrip
Fabrikant SKU 001312070
Kleur grijs/zwart
Kleur Grijs
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene