Motorfiets kniebeschermer Progrip 5991-102

Motorfiets kniebeschermer Progrip 5991-102

€ 65,09

€ 52,07

-20%
Rijd veilig met beschermde knieën dankzij het model 5991-102 van Progrip, ideaal voor motorliefhebbers.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 7 of 9 dagen

Beschrijving

Motorfiets kniebeschermer Progrip 5991-102

Kniebescherming is essentieel als je met je motor onderweg bent. Daarom heeft Progrip het model 5991-102 ontwikkeld, speciaal voor fervente motorrijders. Met zijn toonaangevende merknaam biedt Progrip hoogwaardige bescherming om je veilig op de weg te houden.

Deze kniebeschermer is speciaal ontworpen voor motorrijders, met een ergonomisch ontwerp en perfecte pasvorm voor optimaal comfort onderweg. Hij is gemaakt van duurzame, slijtvaste materialen voor maximale bescherming bij botsingen.

Naast zijn beschermende functie heeft de Progrip 5991-102 ook een stijlvolle, moderne look die perfect past bij je motoroutfit. Met het kenmerkende Progrip logo zul je trots zijn om deze bescherming op de weg te dragen.

Of je nu een professionele rijder bent of een fanatieke amateur, je zult de kwaliteit en prestaties van deze kniebeschermer waarderen. Hij is ontworpen om de zwaarste omstandigheden te weerstaan en biedt tegelijkertijd uitzonderlijk comfort en bewegingsvrijheid.

De Progrip 5991-102 zit ook vol met praktische functies zoals verstelbare sluitingen voor een pasvorm op maat, en ademende materialen om je knieën onderweg koel en droog te houden. Bovendien is deze bescherming licht van gewicht en gemakkelijk mee te nemen, waardoor het een ideaal motoraccessoire is voor onderweg.

Neem geen onnodige risico's op de weg, zorg dat je de juiste bescherming voor je knieën hebt met de Progrip 5991-102. Bestel hem nu en ervaar de kwaliteit en duurzaamheid van het merk Progrip, voor veilig en zelfverzekerd rijden.

Extra informatie

Merk Progrip
Fabrikant SKU 001330680
Kleur zwart
Kleur Zwart
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1