Volgelaats motorhelm Icon aflt crosslink

Volgelaats motorhelm Icon aflt crosslink
Beginnend op: € 356,89
Verken de open weg in stijl en veiligheid met de Icon crosslink integraalhelm, speciaal ontworpen voor motorliefhebbers.

Niet op voorraad

Beschrijving

Volgelaats motorhelm Icon aflt crosslink

De Icon aflt crosslink integraalhelm is de perfecte keuze voor alle motorliefhebbers die op zoek zijn naar zowel stijl als veiligheid. Met de wereldberoemde merknaam Icon biedt deze helm de perfecte combinatie van comfort, bescherming en prestaties voor de veeleisende motorrijder.

Gemaakt van hoogwaardige materialen, is deze helm ontworpen om optimale bescherming te bieden terwijl hij licht en comfortabel is om te dragen. De buitenschaal is gemaakt van glasvezel en carbon en biedt uitzonderlijke sterkte en duurzaamheid. Daarnaast is de helm voorzien van MIPS-technologie (Multi-directional Impact Protection System), die de rotatiekrachten bij impact helpt verminderen voor extra bescherming tegen letsel.

Het aerodynamische ontwerp van de Icon aflt crosslink helm zorgt voor stabiliteit bij hoge snelheden en vermindert nekvermoeidheid, waardoor het een ideale keuze is voor motorrijders die van lange ritten of circuitraces houden. De helm is ook voorzien van effectieve ventilatie met verstelbare luchtinlaten aan de voor- en achterkant, voor een optimale luchtcirculatie om je zelfs op de warmste dagen koel en droog te houden.

Wat betreft comfort heeft deze helm een binnenvoering van hypoallergene, antitranspiratiestof, die gemakkelijk kan worden verwijderd en gewassen voor optimale hygiëne. Bovendien is de kinband voorzien van een dubbele D-gesp voor een veilige pasvorm op maat.

De Icon aflt crosslink integraalhelm voor motorfietsen heeft ook een helder vizier met antikras- en anticondenscoating, waardoor vision altijd helder en onbelemmerd is. Het vizier is ook gemakkelijk te verwijderen om rapide schoon te maken en rapide te vervangen indien nodig.

Deze helm is speciaal ontworpen voor motorliefhebbers, of ze nu racen op het circuit of cruisen op de weg. Het moderne, agressieve ontwerp, gecombineerd met geavanceerde veiligheidsfuncties, maakt het een must-have keuze voor elke veiligheidsbewuste motorrijder.

Kortom, de Icon aflt crosslink integraalhelm is een premium product dat de perfecte balans biedt tussen stijl, comfort en veiligheid. Met het wereldberoemde merk Icon kun je er zeker van zijn dat je met de beste helm op de markt rijdt. Wacht dus niet langer, koop nu de Icon aflt crosslink integraalhelm en rijd vol vertrouwen en veilig!

Extra informatie

Merk Icon
Fabrikant SKU 0101-1404
Kleur blauw
Kleur Blauw
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene

U bent misschien ook geïnteresseerd in de volgende producten