Vest Ixon Bdw1 Aprilia 24

Vest Ixon Bdw1 Aprilia 24

Beginnend op: € 95,79

€ 80,48

-16%
Ontdek de bodywarmer Ixon Bdw1 Aprilia 24, de perfecte metgezel voor je motoravonturen Trail. Ontworpen door Ixon voor ultieme prestaties.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 95,79

€ 80,48

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Vest Ixon Bdw1 Aprilia 24

Het Ixon Bdw1 Aprilia 24 gilet is de ideale keuze voor motorliefhebbers trail. Dit vest is ontworpen door Ixon, een merk dat bekend staat om zijn kwaliteit en expertise in motoruitrusting.

Gemaakt van hoogwaardige materialen biedt dit vest optimale bescherming voor al je motoravonturen. Of je nu in de bergen rijdt of door de stad cruist, het Ixon Bdw1 Aprilia 24 gilet houdt je veilig.

Dankzij het elegante, moderne ontwerp past dit gilet perfect bij elk lichaamstype. Het is ook zeer comfortabel om te dragen, zodat je je vrij kunt bewegen zonder enig ongemak. Bovendien is hij door zijn lichte gewicht praktisch en gemakkelijk mee te nemen.

Het Ixon Bdw1 Aprilia 24 gilet zit boordevol innovatieve functies om te voldoen aan de behoeften van de meest veeleisende motorrijders. Het heeft praktische zakken voor je persoonlijke spullen en een ventilatiesysteem om je zelfs bij warm weer comfortabel te houden.

Als motorliefhebber trail weet je hoe belangrijk het is om een betrouwbare, slijtvaste uitrusting te hebben. Daarom is deze bodywarmer duurzaam ontworpen en bestand tegen de elementen en stoten. Zo kun je optimaal genieten van je passie zonder je zorgen te maken over je bescherming.

Kortom, de Ixon Bdw1 Aprilia 24 waistcoat is een must-have voor tous motorliefhebbers trail. Met zijn elegante ontwerp, bouwkwaliteit en praktische functies zal hij je op al je avonturen in alle veiligheid vergezellen. Wacht niet langer om jezelf te trakteren op dit gilet en profiteer optimaal van je passie voor motorrijden.

Extra informatie

Merk Ixon
Fabrikant SKU 100101194-1144
Kleur ZWART/FLUORESCEREND ROOD
Kleur Zwart
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1