Motortrui voor kinderen Ixon Touchdown Kid

Motortrui voor kinderen Ixon Touchdown Kid

Beginnend op: € 120,99

€ 103,07

-15%
Motorsweatshirt voor kinderen Ixon Touchdown Kid: een streetwear stijl voor jonge rijders, uitgerust voor compromisloos motorrijden.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 120,99

€ 103,07

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Motortrui voor kinderen Ixon Touchdown Kid

Met de TOUCHDOWN KID L kun je genieten van een echte motoroutfit met de look van een hoodie voor het dagelijks leven. tous. Dankzij de constructie biedt hij een indrukwekkend comfort. De TOUCHDOWN KID L is gemaakt van Cotton Mesh en Polyester aan de buitenkant en Soft Mesh aan de binnenkant. Deze combinatie van technische stoffen biedt optimale bescherming zonder extra gewicht of omvang. Het resultaat is een sweatshirt ultra dat comfortabel en leuk is om te dragen tijdens je woon-werkverkeer.
Dankzij een slim ontworpen geïnjecteerde structure zijn Fanom® protectoren ultra flexibel, ultra licht, ultra dun en ultra geventileerd!
- CE-gecertificeerd, klasse A, in overeenstemming met EN 17092-4:2020 - Fanom® elleboog-/schouderbescherming type A niveau 1 - Zakje voor rugbescherming (optioneel verkrijgbaar)
- Buitenstof: Gebreid katoen / polyester - Binnenstof: Zacht mesh - Verstelmogelijkheden : Mouwen: geribd - Kap: elastisch trekkoord - Zakken: 2 buitenzakken
- Snit : Pasvorm

Extra informatie

Merk Ixon
Fabrikant SKU 100103014-1145
Kleur ZWART/LICHTROZE
Kleur Zwart
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Junior
Hoeveelheid per product 1