Motorjas Ixon Vorace

Motorjas Ixon Vorace

Beginnend op: € 604,99

€ 486,51

-20%
Ontvang 10% korting op dit product met code IXON10!
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 604,99

€ 486,51

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Motorjas Ixon Vorace

De constructie, materialen en afwerking maken VORACE de eersteklas ultra leren motorjas voor heren in ons Roadster-assortiment. Dankzij het soepele leer en de 4-way stretch stofzones is het comfortabel om te dragen. De uitneembare thermische voering en de vele ventilatieopeningen maken dit sportieve kledingstuk nog veelzijdiger, zodat VORACE zowel in de zomer als in het tussenseizoen kan worden gebruikt. Kortom, de VORACE heeft zowel de onmiskenbare oorsprong van racing als de functionaliteiten van een wegjack: het brengt je het beste van IXON know-how! Dit kledingstuk heeft een REGULAR snit: voor alle lichaamsvormen kies je je gebruikelijke maat. De REGULAR snit volgt de lijnen van het lichaam en zweeft eromheen, d.w.z. het is niet baggy maar omhelst de anatomie van de rijder ook niet, voor een evenwichtig gevoel van comfort. Deze snit past zich aan verschillende lichaamsbouw aan en biedt meer compromissen dan een FIT-snit.


EEN SCHERPZINNIGE EN UNIEKE LOOK



VORACE blijft niet onopgemerkt: een heleboel technische details geven het een vlijmscherp look! De geïnjecteerde bi-density schelpen op de schouders herinneren aan zijn oorsprong racing, net als de panelen op de romp en rug van zeer slijtvast synthetisch materiaal. Voorgevormde inzetstukken op de buik, ellebogen en rug zorgen voor strakke lijnen. Schuimverstevigingen in de biceps onderstrepen het gespierde karakter van het jack. Kortom, VORACE is een roadster motorjack voor heren dat racen ademt en trots is op zijn competitieve erfgoed!


HOOG VENTILATIEVERMOGEN


Als de temperaturen stijgen, biedt de VORACE uitstekende ventilatie voor een leren jack. Zodra de thermische voering is verwijderd en de vele ventilatieritsen zijn geopend, kun je genieten van een frisse luchtstroom over je lichaam! De VORACE is uitgerust met 2 grote borstritsen, 2 kruisritsen en 2 grote ritsen op de rug om deze luchtstroom mogelijk te maken en je het comfort te geven dat je nodig hebt om de hitte het hoofd te bieden.


CONSTRUCTIEKEUZES VOOR JOUW COMFORT


De website VORACE is voornamelijk gemaakt van dik, soepel rundleer en is uiterst comfortabel. De schouderbladen en zijkanten zijn gemaakt van soepel leer voor meer bewegingsvrijheid. Bovendien zijn grote delen gemaakt van 4-weg stretchstof om je een ongekende bewegingsvrijheid te geven in een leren jack: dit geldt voor de binnenkant van de mouwen van de schouders tot de manchetten, de taille en de achterkant van de kraag. Tot slot laat de kwaliteit van de constructie van de binnenkant van VORACE ook de keuze van materialen zien die gemaakt zijn om het rijcomfort te verbeteren: 3D Air Spacer Mesh en Mesh zorgen voor een beter ademend vermogen, terwijl stretch en taffeta het bewegingsgemak bevorderen.

Extra informatie

Merk Ixon
Fabrikant SKU 100201060-1001
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Karakteristiek Leder