Volle motorhelm Icon Airform Warden

Volle motorhelm Icon Airform Warden
Beginnend op: € 272,19
Rij in alle veiligheid met de Integral Motorcycle Helmet Icon Airform Warden, de perfecte combinatie van stijl en bescherming voor motorrijders.

Niet op voorraad

Beschrijving

Volle motorhelm Icon Airform Warden

De Icon Airform Warden integraal motorhelm is ongetwijfeld het must-have accessoire voor alle motorliefhebbers. Ontworpen door Icon, combineert deze helm perfect stijl, comfort en veiligheid voor een ongeëvenaarde rijervaring.

Of je nu een doorgewinterde motorrijder of een beginner bent, de Airform Warden helm is voor jou gemaakt. Het gedurfde, moderne ontwerp zal je zeker overtuigen op premier. Met zijn lichtgewicht, slijtvaste schaal van polycarbonaat biedt hij optimale bescherming bij een val of botsing. Bovendien zorgt de aerodynamische vorm voor perfecte stabiliteit, zelfs bij hoge snelheden.

Maar de Icon Airform Warden helm ziet er niet alleen goed uit, hij is ook erg comfortabel. De hypoallergene, ademende stoffen voering zorgt voor optimale ventilatie voor een fris gevoel tijdens de hele rit. En dankzij de uitneembare, wasbare voering kun je je helm altijd schoon en fris houden.

Op het gebied van veiligheid heeft Icon kosten noch moeite gespaard. De Airform Warden helm heeft een verstevigde kinband en een dubbel-D sluitsysteem voor een perfecte pasvorm op je hoofd. Bovendien is hij gecertificeerd volgens de Europese veiligheidsnormen, zodat je met een gerust hart op pad kunt met je motoresprit.

En voor de liefhebbers van technologie is de Icon Airform Warden helm ook compatible met een Bluetooth-communicatiesysteem, zodat je tijdens het rijden veilig contact kunt houden.

Of je nu op de weg rijdt of off-road, de Icon Airform Warden helm is de ideale keuze voor optimale bescherming en een onovertroffen stijl. Wacht dus niet langer en trakteer jezelf op dit pareltje van technologie en design voor een uitmuntende rijervaring.

Extra informatie

Merk Icon
Fabrikant SKU 1011-414
Kleur blauw
Kleur Blauw
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Assortiment Airform

U bent misschien ook geïnteresseerd in de volgende producten