Motorjas Ixon SW1 Aprilia 24

Motorjas Ixon SW1 Aprilia 24

Beginnend op: € 90,75

€ 76,34

-16%
De Ixon SW1 Aprilia 24 motorjas: de perfecte combinatie van stijl, comfort en bescherming voor motorliefhebbers.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 90,75

€ 76,34

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Motorjas Ixon SW1 Aprilia 24

De Ixon SW1 Aprilia 24 motorjas is een must-have voor tous motorliefhebbers. Ontworpen door het beroemde merk Ixon, combineert deze jas perfect stijl, comfort en veiligheid voor een optimale rijervaring.

Dit jack is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt maximale bescherming tegen de elementen en tegen stoten. Het moderne, sportieve ontwerp maakt het een echte aanwinst voor tous motorrijders die op zoek zijn naar een stijlvolle look op hun tweewieler.

De Ixon SW1 Aprilia 24 jas is speciaal ontworpen voor fans van het merk Aprilia, met subtiele details en logo's die een vleugje persoonlijkheid toevoegen aan dit toch al unieke stuk. Elle is ook uitgerust met een aantal praktische zakken voor het opbergen van je benodigdheden als je onderweg bent op je motor.

Deze jas is comfortabel en nauwsluitend en biedt optimale bewegingsvrijheid dankzij de stretchmaterialen en kwaliteitsritsen. Elle heeft ook een uitneembare voering om je warm te houden tijdens winterritten en kan gemakkelijk worden verwijderd voor gebruik in de zomer.

Of je nu een doorgewinterde motorrijder of een beginnende motorrijder bent, de Ixon SW1 Aprilia 24 jas is een ideale keuze voor het combineren van comfort, stijl en veiligheid op de weg. Voeg hem dus meteen toe aan je collectie motorkleding!

Extra informatie

Merk Ixon
Fabrikant SKU 103101047-1144
Kleur ZWART/FLUORESCEREND ROOD
Kleur Zwart
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1