Motorjas Ixon SW1 Apritvl 24

Motorjas Ixon SW1 Apritvl 24

Beginnend op: € 80,67

€ 68,08

-16%
De Ixon SW1 Apritvl 24 motorjas: lichtgewicht, slijtvast en stijlvol, elle is perfect voor al je uitstapjes op de motor.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 80,67

€ 68,08

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Motorjas Ixon SW1 Apritvl 24

Het Ixon SW1 Apritvl 24 motorjack is een must-have voor tous motorliefhebbers. Met zijn elegante ontwerp en geavanceerde technische kenmerken is deze jas ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de meest veeleisende motorrijders.

Deze jas is gemaakt door het beroemde merk Ixon, dat bekend staat om de kwaliteit en betrouwbaarheid van zijn producten, en combineert comfort, veiligheid en stijl. Of je nu op de weg of op het circuit rijdt, elle is je bondgenoot in alle weersomstandigheden.

Dankzij de sterke polyester stof en koolstofvezel verstevigingen op de meest kwetsbare plekken, beschermt de Ixon SW1 motorjas je effectief bij een val. Bovendien is elle voorzien van CE-goedgekeurde schouder-, elleboog- en rugbeschermers voor optimale veiligheid.

Het ventilatiesysteem laat lucht circuleren om je koel te houden tijdens je zomerritten, terwijl de uitneembare thermische voering je beschermt tegen de kou in de winter. De jas heeft ook een afneembare capuchon voor extra veelzijdigheid.

Het ergonomische ontwerp en de slanke pasvorm bieden optimale bewegingsvrijheid, zonder dat dit ten koste gaat van de stijl. Waterdichte ritsen en zakken met rits houden je spullen veilig opgeborgen.

Of je nu een doorgewinterde motorrijder bent of een gepassioneerde beginner, de Ixon SW1 Apritvl 24 motorjas zal aan al je verwachtingen voldoen. Wacht dus niet langer en rust jezelf uit met deze kwaliteitsjas voor zorgeloos motorrijden.

Extra informatie

Merk Ixon
Fabrikant SKU 103101048-1001
Kleur ZWART
Kleur Zwart
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1