Revisieset voor achterdriehoek All Balls Racing Polaris

Revisieset voor achterdriehoek All Balls Racing Polaris

€ 146,34

€ 121,15

-17%
Laat je motor beter presteren met de triangle achterste All Balls Racing revisieset voor Polaris. Topkwaliteit gegarandeerd.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 2 of 4 dagen

Beschrijving

Revisieset voor achterdriehoek All Balls Racing Polaris

De triangle achterste All Balls Racing reconditioneringskit voor Polaris is een product van topkwaliteit, ontworpen voor motorliefhebbers. All Balls Racing is een bekend merk in de motorsportindustrie en deze kit is daar het bewijs van.

Deze revisieset is speciaal ontworpen voor motorfietseigenaren Polaris en is perfect voor mechanische enthousiastelingen die hun motorfiets graag onderhouden. Hij bestaat uit hoogwaardige, geavanceerde onderdelen die garant staan voor maximale prestaties en een langere levensduur van je motorfiets.

De triangle achteras is een van de belangrijkste onderdelen van je motorfiets, omdat deze het frame met het achterwiel verbindt. Het is daarom essentieel om ervoor te zorgen dat deze in perfecte staat is om veilig te kunnen rijden. Dat is waar de All Balls Racing revisieset van pas komt. Hij bevat alles wat je nodig hebt om versleten of beschadigde onderdelen van je triangle achterwiel te vervangen, zoals bussen, afdichtingen, lagers en afstandsringen.

Een van de belangrijkste voordelen van deze kit is het montagegemak. Je hoeft geen professionele monteur te zijn om deze kit te gebruiken. Alles wat je nodig hebt zijn een paar basisgereedschappen, een paar uur van je tijd en het volgen van de meegeleverde instructies. Dit bespaart je geld omdat je niet naar een monteur hoeft voor een eenvoudige vervanging van onderdelen.

Naast het installatiegemak biedt de triangle revisieset voor All Balls Racing achter ook uitzonderlijke kwaliteit en duurzaamheid. De onderdelen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen de zwaarste omstandigheden. Je kunt er dus zeker van zijn dat je fiets klaar is voor al je avonturen, of het nu gaat om circuitraces of buitenritten.

Kortom, als je een motorliefhebber bent en je Polaris in topconditie wilt houden, is de triangle revisieset achter All Balls Racing een must-have. Dankzij de kwaliteit, het installatiegemak en de duurzaamheid kun je optimaal en veilig genieten van je motor. Wacht dus niet langer en geef je Polaris het beste met All Balls Racing.

Extra informatie

Merk All Balls Racing
Fabrikant SKU 1039184
Kleur zwart/zilver/goud
Kleur Zwart
Maat TU - Standaard Franse maten