T-shirt Ixon TS2 Aprilia

T-shirt Ixon TS2 Aprilia

Beginnend op: € 35,29

€ 30,87

-13%
Het Ixon TS2 Aprilia T-shirt voor motorliefhebbers die stijl en comfort op de weg willen combineren.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 35,29

€ 30,87

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

T-shirt Ixon TS2 Aprilia

Het Ixon TS2 Aprilia T-shirt is een must-have voor motorliefhebbers. Ontworpen door het beroemde merk Ixon, combineert dit T-shirt stijl en comfort voor de ultieme rijervaring.

Of je nu een ervaren motorrijder bent of gewoon een sensatiezoeker, dit T-shirt is perfect om je passie voor motorrijden te vertegenwoordigen. Met zijn dynamische, moderne ontwerp is het ideaal voor tous alle soorten motoren, vooral Aprilia motoren.

Gemaakt van hoogwaardige materialen is dit T-shirt zowel zacht als slijtvast en biedt het de hele dag optimaal comfort. Of je het nu draagt tijdens je motortochten of tijdens je dagelijkse activiteiten, het blijft altijd comfortabel en ademend.

Het T-shirt Ixon TS2 Aprilia is niet alleen uitzonderlijk comfortabel, maar heeft ook praktische details voor motorrijders, zoals schouderverstevigingen voor extra bescherming en een ritssluiting bij de kraag voor een perfecte pasvorm.

Dit T-shirt is de perfecte keuze voor tous fans van het merk Aprilia, met het logo op de borst en rug voor een extra vleugje stijl. Het is ook verkrijgbaar in verschillende maten voor alle lichaamsvormen.

Of je nu op zoek bent naar een t-shirt voor je volgende motorrit of gewoon om een vleugje stijl aan je garderobe toe te voegen, het Ixon TS2 Aprilia t-shirt zal je niet teleurstellen. Verwen jezelf of geef het cadeau aan een bevriende motorrijder, dit T-shirt is een must-have voor tous motorliefhebbers. Bestel het jouwe nu en rijd in stijl en comfort!

Extra informatie

Merk Ixon
Fabrikant SKU 104101102-1001
Kleur ZWART
Kleur Zwart
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1