T-shirt Ixon TS2 Brad 24

T-shirt Ixon TS2 Brad 24

Beginnend op: € 35,29

€ 30,87

-13%
Tem de open weg in stijl met het Ixon TS2 Brad 24 T-shirt, de must-have voor tous motorliefhebbers.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 35,29

€ 30,87

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

T-shirt Ixon TS2 Brad 24

Het Ixon TS2 Brad 24 T-shirt is de ideale keuze voor motorliefhebbers die op zoek zijn naar iets wat zowel comfortabel als stijlvol is. Met zijn unieke ontwerp en gerenommeerde merk is dit T-shirt een must-have voor tous snelheidsliefhebbers.

Het Ixon TS2 Brad 24 T-shirt is ontworpen door het beroemde merk Ixon, dat bekend staat om zijn hoogwaardige producten voor motorrijders. Als een waar symbool van het merk combineert dit T-shirt perfect stijl en functionaliteit om te voldoen aan de behoeften van de meest veeleisende motorrijders.

Gemaakt van hoogwaardige materialen biedt dit T-shirt optimaal comfort en duurzaamheid, waardoor het de perfecte keuze is voor lange motorritten. Bovendien zal het nauwsluitende ontwerp je figuur verbeteren en je een trendy, moderne look look geven.

Het Ixon TS2 Brad 24 T-shirt is ook versierd met details die specifiek zijn voor de motorwereld, zoals het nummer 24, als verwijzing naar de beroemde MotoGP-rijder Brad Binder. Dit maakt het een uniek en exclusief product voor tous motor- en raceliefhebbers.

Of je nu een doorgewinterde motorrijder bent of gewoon een motorliefhebber, het Ixon TS2 Brad 24 T-shirt is een essentiële keuze om een vleugje stijl aan je outfit toe te voegen en je passie voor snelheid te tonen. Wacht dus niet langer en koop nu dit uitzonderlijke T-shirt om je motor garderobe compleet te maken.

Extra informatie

Merk Ixon
Fabrikant SKU 104101109-2001
Kleur WIT
Kleur Wit
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1