T-shirt Ixon TT1 Zarco 24

T-shirt Ixon TT1 Zarco 24

Beginnend op: € 35,29

€ 33,82

Kleed je in stijl met het Ixon TT1 Zarco 24 T-shirt, een must-have voor motorliefhebbers. Ontworpen door Ixon, een bekend merk.

Niet op voorraad

Beschrijving

T-shirt Ixon TT1 Zarco 24

Het Ixon TT1 Zarco 24 T-shirt is een must-have voor alle motorfans. Ontworpen door het beroemde merk Ixon, is dit T-shirt zowel comfortabel als stijlvol. Met zijn stijlvolle ontwerp en levendige kleuren is het de perfecte manier om je passie voor motorrijden te laten zien.

Dit T-shirt is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt optimaal comfort voor lange motorritten. De slanke pasvorm omhelst je lichaam als een tweede huid. Bovendien houdt de ademende stof je droog en koel, zelfs op de heetste dagen.

Het Ixon TT1 Zarco 24 T-shirt is ook een eerbetoon aan de beroemde MotoGP-coureur Johann Zarco. Zijn nummer 24 staat trots op de voorkant van het T-shirt en voegt een vleugje karakter en persoonlijkheid toe. Of je nu een fan bent van Zarco of gewoon een motorliefhebber, dit T-shirt is een must-have voor je garderobe.

Of je nu op het circuit rijdt of ontspant na een dag op de motor, dit T-shirt zal je bondgenoot zijn. Het veelzijdige ontwerp maakt het ideaal voor alle gelegenheden. Draag het met een jeans voor een casual look of met een motorbroek voor een sportievere look.

Kortom, het Ixon TT1 Zarco 24 T-shirt is de perfecte keuze voor elke motorliefhebber. Met zijn comfort, stijl en eerbetoon aan de grote Johann Zarco is het een must-have voor tous fans van tweewielers. Voeg het nu toe aan je collectie en toon je passie voor motorrijden met trots.

Extra informatie

Merk Ixon
Fabrikant SKU 104101116-7017
Kleur ROOD/WIT
Kleur Rood
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1