T-shirt Ixon TS1 Dual TL 24

T-shirt Ixon TS1 Dual TL 24

Beginnend op: € 35,29

€ 30,87

-13%
Laat je motorrijder esprit de vrije loop met het Ixon TS1 Dual TL 24 T-shirt, het ultieme vleugje stijl voor motorliefhebbers.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 35,29

€ 30,87

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

T-shirt Ixon TS1 Dual TL 24

Het Ixon TS1 Dual TL 24 T-shirt is de perfecte keuze voor gepassioneerde motorliefhebbers. Ontworpen door het beroemde merk Ixon, combineert dit T-shirt stijl, comfort en prestaties voor een ongeëvenaarde rijervaring.

Gemaakt van hoogwaardige materialen is dit T-shirt zowel léger als duurzaam en biedt het volledige bewegingsvrijheid op de weg. Met zijn strakke, moderne ontwerp is het perfect voor mannen en vrouwen die hun passie voor motorrijden in stijl willen tonen.

Het Ixon TS1 Dual TL 24 T-shirt is ook voorzien van Dual TL-technologie voor optimale regulatie van de lichaamstemperatuur. Zo blijf je koel en droog, zelfs op de heetste of meest intense dagen op de motor.

Dit T-shirt is ideaal voor sportieve activiteiten, maar ook voor ritjes door de stad of uitjes met vrienden. Het past gemakkelijk bij elke broek of short en de slanke pasvorm verbetert je silhouet.

Dus of je nu een doorgewinterde motorrijder bent of gewoon een motorliefhebber, het Ixon TS1 Dual TL 24 T-shirt is een must-have voor je garderobe. Bestel het nu en voeg een vleugje stijl en prestaties toe aan je avonturen op de weg.

Extra informatie

Merk Ixon
Fabrikant SKU 104101118-1027
Kleur ZWART/WIT/ROOD
Kleur Wit
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1