Kinder-T-shirt Ixon TSK Aprilia 24

Kinder-T-shirt Ixon TSK Aprilia 24

Beginnend op: € 45,38

€ 39,13

-14%
Ontdek voor jonge motorfans het Ixon TSK Aprilia 24 T-shirt, voor een sportieve en trendy stijl met de kwaliteit van het merk Ixon.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 45,38

€ 39,13

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Kinder-T-shirt Ixon TSK Aprilia 24

Het Ixon TSK Aprilia 24 t-shirt voor kinderen is de ideale keuze voor jonge motorliefhebbers. Ontworpen door het gerenommeerde merk Ixon, is dit T-shirt perfect voor junioren die graag hun liefde voor hun favoriete team laten zien.

Dit T-shirt is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt optimaal comfort en uitzonderlijke duurzaamheid. Het is ook léger en ademend, waardoor het een ideale keuze is voor die warme dagen op het circuit.

Het unieke met ontwerp is voorzien van het Aprilia 24 teamlogo, waardoor het een must-have is voor motorfans. De felle kleuren en nette details geven dit t-shirt een vleugje stijl, waardoor het een echte blikvanger is.

Dit Ixon TSK Aprilia 24 t-shirt is niet alleen een sportkledingstuk, maar ook een symbool van passie en toewijding voor motorrijden. Het is perfect voor jonge mensen die hun steun willen betuigen aan hun favoriete team en toch comfortabel en modieus willen zijn.

Of het nu voor een dag op het circuit is of een avondje uit met vrienden, dit T-shirt zal de perfecte keuze zijn voor jonge motorfans. Twijfel dus niet langer en geef je kind het beste in sportkleding met het Ixon TSK Aprilia 24 t-shirt.

Extra informatie

Merk Ixon
Fabrikant SKU 104103018-1144
Kleur ZWART/FLUORESCEREND ROOD
Kleur Zwart
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Junior
Hoeveelheid per product 1