Motorjas Ixon SF1 Aprilia 24

Motorjas Ixon SF1 Aprilia 24

Beginnend op: € 121,00

€ 101,16

-16%
De Ixon SF1 Aprilia 24 motorjas is de ideale keuze voor motorliefhebbers Trail die op zoek zijn naar prestaties en stijl.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 121,00

€ 101,16

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Motorjas Ixon SF1 Aprilia 24

Ontdek de Ixon SF1 Aprilia 24 motorjas, een stijlvol en functioneel kledingstuk voor motorliefhebbers trail. Ontworpen door het beroemde merk Ixon, bekend om zijn producten van hoge kwaliteit, combineert deze jas stijl, comfort en veiligheid voor een optimale rijervaring.

Met zijn moderne ontwerp en slanke pasvorm zal de Ixon SF1 Aprilia 24 motorjas niet onopgemerkt blijven op de weg. elle is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt uitstekende bescherming tegen de elementen en tegen stoten. Dankzij de water- en UV-bestendige stof kun je met een gerust hart rijden, wat voor weer het ook is.

Deze jas is speciaal ontworpen voor veeleisende motorrijders die comfort niet willen opofferen voor veiligheid. Dankzij de vele technische functies past elle zich perfect aan de lichaamsvorm van de rijder aan en biedt het een grote bewegingsvrijheid. Dankzij meerdere verstelmogelijkheden bij de polsen, heupen en taille kun je de ideale pasvorm vinden voor optimaal comfort tijdens je ritten.

Naast het stijlvolle ontwerp en de functionaliteit is de Ixon SF1 Aprilia 24 motorjas ook voorzien van CE-goedgekeurde protectoren voor de ellebogen, schouders en rug. Deze verwijderbare protectoren geven je maximale veiligheid zonder je bewegingsvrijheid aan te tasten. Bovendien zijn er reflecterende inzetstukken voor een betere zichtbaarheid op de weg, dag en nacht.

Of je nu een ervaren motorrijder bent of een beginner, deze jas zal je vergezellen op al je avonturen op de weg en trails. De sportieve styling en geavanceerde technologie maken het een ideale keuze voor motorliefhebbers trail die op zoek zijn naar een jas van topkwaliteit.

Laat niets je tegenhouden, rust jezelf uit met het Ixon SF1 Aprilia 24 motorjack en ga veilig en stijlvol op avontuur. Wacht niet langer, voeg het toe aan je collectie motorkleding en geniet van een unieke en onvergetelijke rijervaring.

Extra informatie

Merk Ixon
Fabrikant SKU 105101105-1144
Kleur ZWART/FLUORESCEREND ROOD
Kleur Zwart
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1