Motorjas Ixon SF1 LCRC 24

Motorjas Ixon SF1 LCRC 24

Beginnend op: € 121,00

€ 105,99

-12%
Ga volle kracht vooruit met het Ixon SF1 LCRC 24 motorjack, speciaal ontworpen voor motorliefhebbers Trail.

Niet op voorraad

Beschrijving

Motorjas Ixon SF1 LCRC 24

De Ixon SF1 LCRC 24 motorjas is een ideale keuze voor motorliefhebbers trail die op zoek zijn naar een uitrusting van topkwaliteit. Deze jas is ontworpen door het gerenommeerde merk Ixon en combineert stijl, comfort en veiligheid voor de ultieme rijervaring.

De SF1 LCRC 24 jas is gemaakt van eersteklas materialen en biedt volledige bescherming tegen de elementen en eventuele schokken. De leren buitenstof van topkwaliteit maakt hem uitzonderlijk slijtvast, maar toch soepel en comfortabel. Bovendien garanderen de versterkte naden een onfeilbare duurzaamheid.

Maar de jas Ixon SF1 LCRC 24 is niet alleen robuust: elle zit ook boordevol praktische functies. Met zijn uitneembare voering en verstelbare ventilatie kun je je aanpassen aan alle weersomstandigheden en blijf je onder alle omstandigheden droog en koel. Bovendien kun je dankzij de vele zakken je spullen veilig opbergen en heb je alles wat je nodig hebt binnen handbereik.

Dit jack is ook ontworpen voor optimaal comfort tijdens het rijden. Met zijn nauwsluitende snit en stretch inzetstukken omsluit elle je lichaam perfect, zodat je veel bewegingsvrijheid hebt. Bovendien zorgen de goedgekeurde schouder- en elleboogbeschermers voor maximale veiligheid bij een val.

Tot slot valt de Ixon SF1 LCRC 24 jas ook op door zijn strakke, moderne look. Met zijn strakke design en reflecterende details zorgt elle voor maximale zichtbaarheid op de weg, dag en nacht.

Al met al is de Ixon SF1 LCRC 24 motorjas een must-have keuze voor motorliefhebbers trail die op zoek zijn naar hoge prestaties en een goed uiterlijk. Dus trakteer jezelf op deze kwaliteitsjas, zodat je je passie voor motorrijden in alle veiligheid en comfort kunt beleven.

Extra informatie

Merk Ixon
Fabrikant SKU 105101110-2015
Kleur WIT/ROOD/ZWART
Kleur Wit
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1