Montageset Barkbusters VPS MX (x2)

Montageset Barkbusters VPS MX (x2)
€ 20,21
Bedwing het meest extreme terrein met de Barkbusters VPS MX montageset, ontworpen voor motorliefhebbers door het iconische merk Barkbusters.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 2 of 4 dagen

Beschrijving

Montageset Barkbusters VPS MX (x2)

De montagekit Barkbusters VPS MX is een onmisbaar accessoire voor elke motorliefhebber. Ontworpen door het beroemde merk Barkbusters, specialisten in de productie van kwaliteitsuitrustingen voor tweewielers, garandeert deze kit de ultieme bescherming voor je uitstapjes op de motor.

Of je nu een doorgewinterde motorrijder of een beginner bent, met deze montageset kun je in alle veiligheid rijden en optimaal genieten van je passie. Dankzij de geavanceerde technische eigenschappen biedt deze montageset een uitstekende weerstand tegen schokken en trillingen, waardoor je handen en je rem- en koppelingshendels optimaal worden beschermd.

Deze montageset Barkbusters VPS MX is speciaal ontworpen voor motorfietsen en is perfect compatibel met een groot aantal modellen. Je kunt hem dus eenvoudig aanpassen aan je motorfiets voor probleemloze montage rapide.

Een van de belangrijkste voordelen van deze kit is het door Barkbusters ontwikkelde VPS (Variable Protection System). Hiermee kun je je bescherming aanpassen door te kiezen uit de verschillende soorten kunststof die beschikbaar zijn. Dit betekent dat je de bescherming kunt aanpassen aan je rijstijl en rijomstandigheden.

Deze montageset Barkbusters VPS MX biedt niet alleen hoogwaardige bescherming, maar is ook esthetisch aantrekkelijk. Het elegante, moderne ontwerp past perfect bij het uiterlijk van je motor, zonder afbreuk te doen aan het sportieve uiterlijk.

Of je nu motorcrosser of wegrijder bent, deze montageset zal je bondgenoot zijn bij al je motoruitstapjes. Zijn robuustheid en betrouwbaarheid maken het een onmisbaar accessoire voor alle tweewielers. Wacht dus niet langer, rust je motor uit met de Barkbusters VPS MX montageset en rijd met een gerust hart!

Extra informatie

Merk Barkbusters
Fabrikant SKU 1060826
Kleur zilver
Kleur Zilver
Maat TU - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 2