Koolstofdemper Mivv Mk3

Koolstofdemper Mivv Mk3

€ 321,86

€ 271,92

-16%
Optimaliseer de prestaties van je motor met de carbon demper Mivv Mk3, ontworpen door het gerenommeerde merk Mivv. Geniet van de ultieme wegervaring.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 1 of 3 dagen

Beschrijving

Koolstofdemper Mivv Mk3

De Mivv Mk3 carbon demper is de ultieme keuze voor motorliefhebbers die op zoek zijn naar zowel vermogen als stijl. Het merk Mivv staat bekend om zijn producten van hoge kwaliteit en deze demper is daarop geen uitzondering.

De Mivv Mk3 koolstofdemper is speciaal ontworpen voor sportmotoren en biedt uitzonderlijke prestaties dankzij de koolstofvezelconstructie. Dit lichtgewicht, duurzame materiaal zorgt voor een betere luchtstroom en vermindert het gewicht van je motor aanzienlijk, voor een soepelere, meer responsieve rit rapide.

Deze demper verbetert niet alleen de prestaties van je motorfiets, maar voegt ook een uniek vleugje stijl toe dankzij het elegante, moderne ontwerp. Carbon is niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk en geeft je motorfiets een sportieve, verfijnde look look.

Naast zijn prestaties en esthetiek staat de Mivv Mk3 carbon demper ook bekend om zijn duurzaamheid. Gemaakt van hoogwaardige materialen is hij bestand tegen de meest extreme omstandigheden en garandeert hij een lange levensduur voor je motorfiets.

Of je nu een fanatieke wedstrijdrijder bent of gewoon op zoek naar een kwaliteitsgeluiddemper voor je motor, de Mivv Mk3 carbon demper is de ideale keuze. Hij biedt de perfecte combinatie van kracht, stijl en duurzaamheid en is de perfecte aanvulling voor elke sportmotor.

Laat je motor niet beperken door een gewone uitlaatdemper, kies voor de Mivv Mk3 carbon uitlaatdemper voor de ultieme rijervaring. Bestel nu en ervaar zelf waarom Mivv de eerste keuze is van motorrijders over de hele wereld.

Extra informatie

Merk Mivv
Fabrikant SKU 1101532
Kleur zwart
Kleur Zwart
Maat TU - Standaard Franse maten