Roestvrijstalen geluiddemper Mivv Mk3

Roestvrijstalen geluiddemper Mivv Mk3

€ 335,17

€ 283,01

-16%
Verbeter de prestaties van je motor met de roestvrijstalen Mivv Mk3 demper, de kwaliteitskeuze voor motorsportliefhebbers.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 1 of 3 dagen

Beschrijving

Roestvrijstalen geluiddemper Mivv Mk3

De Mivv Mk3 roestvrijstalen demper is de ideale keuze voor alle motorliefhebbers die op zoek zijn naar uitzonderlijke prestaties en kwaliteit. Met de bekende merknaam Mivv is deze demper speciaal ontworpen om te voldoen aan de eisen van de meest veeleisende motorrijders.

Deze geluiddemper is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en biedt een opmerkelijke duurzaamheid en sterkte. Hij heeft ook een elegant, modern ontwerp dat een vleugje elegantie toevoegt aan je motor.

Deze geluiddemper is getest en goedgekeurd voor gebruik op circuits, waardoor hij de perfecte keuze is voor liefhebbers van sportmotoren. Hij biedt een aanzienlijke verbetering van de prestaties van je motorfiets, met meer vermogen en koppel. Het maakt ook een efficiëntere afvoer van uitlaatgassen mogelijk, wat het brandstofverbruik kan verbeteren en de uitstoot kan verminderen.

Naast de uitzonderlijke prestaties biedt de Mivv Mk3 RVS uitlaatdemper ook een diep, rommelend geluid dat alle motorliefhebbers zal bekoren. Hij is ontworpen voor een opwindender en dynamischer rijervaring, zonder afbreuk te doen aan het rijcomfort.

Deze demper is eenvoudig te installeren en past perfect op de meeste motoren. Hij wordt ook geleverd met alle benodigde accessoires voor eenvoudige installatie rapide.

Kortom, de Mivv Mk3 roestvrijstalen demper is een must-have voor alle motorliefhebbers die op zoek zijn naar een product van topkwaliteit om de prestaties en het geluid van hun motorfiets te verbeteren. Met zijn stijlvolle design, duurzaamheid en uitzonderlijke prestaties zorgt hij elke keer weer voor een onvergetelijke rijervaring. Wacht dus niet langer en monteer vandaag nog deze demper op je motor!

Extra informatie

Merk Mivv
Fabrikant SKU 1101547
Kleur zilver
Kleur Zilver
Maat TU - Standaard Franse maten