Montageset Yasuni Pot R3 Carrera

Montageset Yasuni Pot R3 Carrera

€ 82,28

€ 80,88

Optimaliseer de prestaties van je motor met de hoogwaardige montageset van Yasuni Pot R3 Carrera.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 1 of 3 dagen

Beschrijving

Montageset Yasuni Pot R3 Carrera

De montagekit Yasuni Pot R3 Carrera is een hoogwaardig product dat speciaal is ontworpen voor motorliefhebbers. Gemaakt door het beroemde merk Yasuni, is deze kit de ideale keuze voor diegenen die op zoek zijn naar superieure prestaties en een stijlvolle uitstraling voor hun motorfiets.

Deze montagekit is ontworpen voor sportvoertuigen en is ideaal voor racemotoren en topklasse wegmotoren. De R3 Carrera uitlaatdemper is ontworpen om de prestaties van je motor te verbeteren door het motorvermogen te verhogen en het totale voertuiggewicht te verlagen.

Deze kit verbetert niet alleen de prestaties van je motorfiets, maar biedt ook een diep, agressief geluid dat motorliefhebbers zal aanspreken. Met zijn elegante ontwerp en hoogwaardige afwerking voegt de R3 Carrera uitlaat een vleugje stijl toe aan je motorfiets.

Deze uitlaat is eenvoudig te installeren dankzij de complete montageset en is voorzien van hittebestendige materialen voor maximale duurzaamheid. Je zult jarenlang kunnen genieten van zijn uitzonderlijke prestaties.

De montagekit Yasuni Pot R3 Carrera is een verstandige keuze voor motorliefhebbers die op zoek zijn naar optimale prestaties en een unieke styling voor hun motorfiets. Laat je motor niet zijn zoals alle anderen autres, kies voor uitmuntendheid met de Yasuni Pot R3 Carrera montagekit.

Extra informatie

Merk Yasuni
Fabrikant SKU 1106033
Kleur zwart/zilver/goud
Kleur Zwart
Maat TU - Standaard Franse maten