Reserveglas voor achterlicht Shinyo

Reserveglas voor achterlicht Shinyo
€ 11,13
Ontdek het hoogwaardige Shinyo vervangglas voor achterlichten, speciaal ontworpen voor je motor. Vertrouw op het gerenommeerde merk Shinyo.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 2 of 4 dagen

Beschrijving

Reserveglas voor achterlicht Shinyo

Shinyo is een kwaliteitsproduct dat speciaal is ontworpen voor motorfietsen. Vervaardigd door het gerenommeerde merk Shinyo, is dit achterlichtglas een ideale keuze voor het vervangen van het beschadigde of versleten achterlichtglas van je motor.

Dit vervangglas past op de meeste motorfietsmodellen en is een betrouwbaar en duurzaam product. Het elegante ontwerp en de glanzende afwerking maken het een aantrekkelijk accessoire dat een vleugje stijl toevoegt aan je motorfiets.

Het Shinyo achterlichtglas is gemaakt van hoogwaardige materialen om maximale sterkte en duurzaamheid te garanderen. Het is ook voorzien van UV-bescherming om verbleken en schade door de zon te voorkomen.

Naast de uitzonderlijke kwaliteit is dit vervangglas ook heel eenvoudig te installeren. Volg gewoon de meegeleverde instructies om het gemakkelijk op je motor te monteren.

Of je nu een fanatieke motorrijder of een gelegenheidsrijder bent, het Shinyo achterlichtglas is een essentieel accessoire voor je motorfiets. Laat een defect achterlicht je rijervaring niet bederven en kies voor dit betrouwbare product van hoge kwaliteit.

Wacht niet langer en bestel je vervangende achterlichtglas nu Shinyo om te genieten van een motor die zowel veilig als stijlvol is. Gun jezelf het allerbeste in technologie Shinyo voor een zelfverzekerde en mooie rit.

Extra informatie

Merk Shinyo
Fabrikant SKU 1107677
Kleur rood
Kleur Rood
Maat TU - Standaard Franse maten