Motorfiets tankbeschermer Shinyo (x2) [Grootte 190x110x6 mm]

Motorfiets tankbeschermer Shinyo (x2) [Grootte 190x110x6 mm]
€ 20,29
Optimaliseer je rijervaring met de topkwaliteit Shinyo (x2) motortankbeschermer, ontworpen door het expertmerk in motoruitrusting.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 1 of 3 dagen

Beschrijving

Motorfiets tankbeschermer Shinyo (x2)

De motorfiets tankbeschermer Shinyo (x2) is een onmisbaar accessoire voor alle motorliefhebbers. Hij is gemaakt door Shinyo, een specialist in motoruitrusting, en biedt optimale bescherming voor je tank. Of je nu een amateur of een ervaren motorrijder bent, deze tankbeschermer is een grote hulp op de weg of off-road.

Deze tankbeschermer is speciaal ontworpen voor motorfietsen en is geschikt voor alle merken en modellen. Dankzij het hoogwaardige materiaal is hij bestand tegen slijtage door de tijd en tegen de meest extreme weersomstandigheden. Het elegante, moderne ontwerp geeft je motor ook een esthetisch tintje.

Dankzij de antisliptextuur garandeert de Shinyo motortankbeschermer je een betere grip en controle over je motor. Nooit meer uitglijden op de tank in scherpe bochten of op nat wegdek. Je kunt dus veilig en vol vertrouwen rijden.

Of je nu een motorracer bent op het racecircuit of een fanatieke rijder in de buitenlucht, deze tankbeschermer komt goed van pas. Hij beschermt je tank niet alleen tegen krassen en stoten, maar bespaart je ook dure reparaties.

En dat is nog niet alles! De Shinyo motortankbeschermer is eenvoudig te installeren en vereist geen speciaal gereedschap. Je kunt hem zelf in slechts een paar minuten monteren. Bovendien is hij afneembaar en laat hij geen sporen achter op je tank als je besluit hem eraf te halen.

Tot slot kun je met dit pakket van twee tankbeschermers er een cadeau doen aan je rijpartner, of een reserve hebben als je die nodig hebt. Profiteer van deze uitzonderlijke aanbieding om je motor uit te rusten met een praktisch kwaliteitsaccessoire.

Neem geen onnodige risico's tijdens je motorritten, kies voor de Shinyo motortankbeschermer voor optimale bescherming en een unieke stijl. Bestel nu en ontdek de voordelen van dit onmisbare accessoire voor elke motorliefhebber!

Extra informatie

Merk Shinyo
Fabrikant SKU 1107852
Kleur zwart
Kleur Zwart
Maat 190x110x6 mm - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 2